REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį, sausio 6 d., Grožio terapijos ir chirurgijos klinikoje (Č. Sugiharos g. 3¸Vilniuje) bus iškilmingai atidaryta IV Tarptautinė mados fotografijos paroda-konkursas „Madamorfozės 2010“. Projektą inicijuoja 2010-aisiais savo dvidešimtmetį paminėjęs gyvenimo būdo ir mados žurnalas „Ieva“.

REKLAMA
REKLAMA

Parodoje eksponuojama 60 mados fotografijų. Iš viso atrankai buvo pateikta per 400 fotografijų, iš kurių atrinkti įdomiausi darbai pristatomi parodoje. Nuotraukų autoriai – Lietuvos profesionalūs mados fotografai ir kūrybingiausi mėgėjai. Parodoje savo darbus pristato ir profesionalūs mados fotografai iš JAV, Prancūzijos, Šveicarijos ir Japonijos. Parodos-konkurso tema – „Siluetas“. Parodos-konkurso dalyviai skirstomi pagal dvi kategorijas: mados fotografas profesionalas ir mados fotografas mėgėjas. Parodos atidarymo metu bus paskelbti konkurso laimėtojai, kuriuos išrinks autoritetinga komisija.

REKLAMA

Tarptautinė mados fotografijos paroda „Madamorfozės“ – vienintelis tokio pobūdžio renginys Lietuvoje. Organizatoriai siekia, kad joje plačioji visuomenė galėtų susipažinti Lietuvos ir užsienio mados fotografais ir jų darbais, palyginti jų individualų braižą ir stilistiką, susipažinti su pasaulinėmis mados fotografijos tendencijomis.

Nuo sausio 7 d. apsilankyti Grožio terapijos ir chirurgijos klinikoje Vilniuje ir apžiūrėti parodą kviečiami visi norintieji. Vienas iš didžiausių projekto organizatorių norų – kad talentingų fotografų darbus pamatytų kuo daugiau Lietuvos gyventojų, todėl vėliau paroda bus pristatyta ir kituose mūsų šalies miestuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų