REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį ketvirtadienį populiarios LNK televizijos laidos „Valanda su Rūta“ studijoje – žinomi Lietuvos verslininkai, pramogų pasaulio atstovai diskutuos apie artėjančius savivaldybių rinkimus. Būsimų rinkimų sąrašuose – vėl žvaigždės. Ar rinkėjai dar kartą balsuos už pramogų pasaulio atstovus? Ko į rinkimus veržiasi pasiturintys verslininkai? – klaus čia susirinkusių laidos dalyvių Rūta Mikelkevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo rinkiminių tikslų iki asmeninio gyvenimo peripetijų... Provokuojančių laidos vedėjos klausimų nepavyks išvengti nei vienam kandidatui į savivaldybių tarybas. Verslininkas Danielius Bunkus paneigs Lietuvoje sklandančias kalbas, neva jo draugė, žinoma dainininkė Natalija Zvonkė, daro jam puikią rinkiminę reklamą. Danielius prisipažins pasipiršęs Natalijai. Tik vestuvių datos neišduos. „Gal po kokių keturių metų“, – prasitars  Natalija.

REKLAMA

„Ar nebijote, Natalija, to viešumo, kuris užklups draugui tapus žinomu asmeniu?“ – klaus čia pat studijoje esančios Natalijos Zvonkės Rūta Mikelkevičiūtė. Ne, kažkada skandalais garsėjusi dainininkė nesibaimina, tačiau nėra visiškai tikra, jog tam tikras jos vardo atspalvis nepakens draugui.

„O kalbos apie Natalijos nėštumą... Ar tai tiesa?“ – toliau provokuos laidos vedėja. - „O kaip tai susiję su politika?“ – bandys nepasiduoti provokacijai Danielius ir Natalija.“ „Vaikas tikrai politikuos“, – nenusileis Rūta Mikelkevičiūtė.

Daugiau – jau šį ketvirtadienį laidoje „Valanda su Rūta“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų