REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį Ekspertai patvirtino, kad garsios manekenės Astos Valentaitės pavogtos rankinės yra originalios, o ne pirktos turgavietėje.

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau vagyste kaltinama V. Machrova suabejojo, kad pas ją rastos A. Valentaitės rankinės buvo originalios. Kilo įtarimų, jog rankinės galėjo būti pirktos turguje.

REKLAMA

Ekspertai teismui taip pat nurodė galimą rankinių ir drabužių vertę, kuri atitiko tokią, kokią teismui buvo nurodžiusi A. Valentaitė.

Pavogtų A. Valentaitės daiktų istorija yra nagrinėjama neviešuose teismo posėdžiuose.

Balsas.lt primena, jog L. Pinkevičiaus ir A. Valentaitės namų ūkiu V. Machrova rūpinosi apie pusantrų metų. Tvarkydavo kambarius, keisdavo patalynę, plaudavo indus, skalbdavo, lygindavo, rūpinosi keturkojais augintiniais. Maždaug po pusmečio ją šeimininkai, nenurodę konkrečios priežasties, iš darbo atleido. Tačiau po poros savaičių moteris sulaukė skambučio, kviečiančio grįžti. Moteris sutiko tęsti darbą netgi už trečdaliu mažesnę algą.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp sutuoktinių prasidėjus konfliktams ir A. Valentaitei išsikėlus į nuomojamą butą, moteris kartą per savaitę tvarkydavo ir jį. Po kurio laiko A. Valentaitė pastebėjo dingusius rūbus ir rankines. Kadangi V. Machrova nenorėjo daiktų gražinti, A. Valentaitė kreipėsi į pareigūnus.

Nukentėjusiosios pareigūnams perduotame dingusių daiktų sąraše buvo įvairių drabužių ir apie 10 rankinių su garsiais prekiniais ženklais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų