REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oro bendrovė „airBaltic" pranešė išleidusi išmaniųjų telefonų „iPhone" savininkams skirtą programą. Ji leis keleiviams per savo mobilųjį telefoną realiu laiku gauti informaciją apie „airBaltic“ skrydžius ir paslaugas, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

„Vartotojai, turintys „iPhone“ telefoną ar „iPad“ planšetinį kompiuterį, per šią programą galės patogiai gauti informaciją apie daugiau nei 80 „airBaltic“ reisų į Europos, Viduriniųjų Rytų, Rusijos ir NVS šalių miestus. Programa leidžia realiuoju laiku sekti skrydžių atvykimo ir išvykimo laikus, matyti naujausią „airBaltic“ skelbiamą informaciją socialiniuose tinklapiuose, – pranešime cituojamas „airBaltic“ viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje generalinis direktorius Tadas Vizgirda. – Tai pirmoji programos versija, kurią per artimiausius mėnesius toliau tobulinsime. Lauksime ir keleivių atsiliepimų bei pageidavimų, kuriuos galima pateikti „airBaltic“ turimuose „Facebook“ bei „Twitter“ profiliuose“.

REKLAMA

Per „airBaltic“ sukurtą programą „iPhone“ ir „iPad“ turėtojai galės pasiekti naujausią oro bendrovės skrydžių tvarkaraštį. Tai patogus įrankis planuojant atostogas ar verslo keliones, pasirenkant kelionės kryptį, tikrinant skrydžių datas, ieškant trumpiausios kelionės alternatyvų.

Per naująją paslaugą vartotojai taip pat gali patogiai prisijungti prie „airBaltic“ puslapio „Facebook“ tinkle, sekti „airBaltic“ skelbiamas naujienas „Twitter“ paskyroje ir skaityti „airBaltic“ tinklaraštį „Wingtips“.

Oro bendrovės mobilioji programa išleista devyniomis kalbomis – lietuvių, anglų, latvių, rusų, estų, norvegų, suomių, švedų ir vokiečių. Naująją aplikaciją galima parsisiųsti iš „Apple“ „iTunes“ svetainės, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų