REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar gali būti, kad artimiausiu metu iš garsiausia pramogų pasaulio skandaliste vadinamos dainininkės Irmos Jurgelevičiūtės sulauksime pribloškiančių žinių? Žmogžudysčių, meilės istorijų, skyrybų ir vedybų dramose – daugybė naujienų ir apie pačią Irmą. LNK „Neišgalvotų gyvenimų“ laidoje pažvelgusi į Irmos, jos meilužiu vadinamo Alberto ir jo žmonos Renatos meilės trikampį, būrėja Vaiva žeria ir daugiau naujienų. Skyrybos ir vieši kaltinimai, kad tai ji, Irma, išdraskė gražią dvi dukras auginusią kauniečių šeimą ir, kad savo meilužio Alberto žmoną privedė iki visiško nervinio išsekimo.

REKLAMA
REKLAMA

Ką tik praūžusios gražiausios metų šventės Irmai Jurgelevičiūtei buvo visiškai kitokios, nei įprastai. Kaltinimai vagystėmis, gėdingas teismo laukimas ir kiekvieną savaitę vis nauji liudijimai, jog tai ji, Irma, aukštyn kojom apvertė ne vieno žmogaus gyvenimą. Kol kas tariamos vagilės pozicija nesikeičia – ji nekalta. Taigi, savaitę kitą paliūdėjusi ir paverkusi atgailos žodžių Irma taip ir neištarė. Priešingai: prieš pat Naujuosius, iškėlusi galvą ir plačiai šypsodamasi vėl ėmė rodytis viešumoje. Džiaugėsi, kad daug koncertuoja ir kad gyvena gerai.

Vaivos Budraitytės prognozės Irmos meilužio Alberto ir Renatos porai – itin palankios. Pažvelgusi į Irmos ateitį Vaiva akivaizdžiai regi: graži, jauna, žavinga moteris turės ne tik meilužių. Žvaigždės rodo: dainininkė tekės ir ketvirtą, ir netgi penktą kartą. Ir į kalėjimą, anot būrėjos, Irma nesės. Advokatas puikiai atliks savo darbą. Tačiau visiems pataria būti itin atsargiems: pikti poelgiai ir melas grįžta bumerangu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų