REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zsa Zsa Gabor Amerikos menininkų pensijų fondai paskelbė mirusia. Jau nuo rugsėjo „Aftra“ nutraukė mėnesinį 6100 $ pensijos mokėjimą.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip praneša dienraštis „Bild“, ši organizacija išsiuntė vasarą 93 metų sulaukusiai kino legendai laišką, norėdama patvirtinti jos statusą. Kai laiškas buvo grąžintas kaip nepasiekęs adresato, aktorė, ilgai nesvarstant, buvo paskelbta mirusia.

REKLAMA

Jos sutuoktinis 66 metų Frédéric von Anhalt pareiškė: „Tai kiaulystė. Kai jiems paskambinau, man paaiškino, kad mano žmona jau nuo rugsėjo 1 d. įtraukta į 'mirusiųjų sąrašą'. Dabar privalau jiems įrodyti, kad mano žmona tebėra gyva. Tai nenormalu!“.

„Negi turiu atvežti ją invalido vežimėliu į įstaigą, išsiimti numerėlį ir laukti? Jie privalo kuo skubiau sutvarkyti pensijos reikalus, kad galėtumėm sumokėti už Zsa Zsa vaistus. O gal jie tikrai galvoja, kad mano žmona numirė ir aš laikau rūsyje paslėpęs jos iškamšą“.

Praėjusiais metais Zsa Zsa Gabor daug kartų buvo gydoma ligoninėse. Praėjusią savaitę ji buvo  paguldyta į ligoninę Los Andžele, kur jai bus amputuota dalis dešinės kojos.Liepą Zsa Zsa susilaužė klubą, dėl infekcijos jai ėmė vystytis gangrena.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų