REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorius Davidas Arquette'as savanoriškai atsigulė į reabilitacijos kliniką. Pranešama, kad reabilitacijai kino žvaigždė ryžosi dėl nervinio išsekimo ir alkoholio problemų.

REKLAMA
REKLAMA

D. Arquette'as pastaruoju metu baruose aktyviai laistė skausmą po neseniai įvykusių skyrybų su aktore Courtney Cox. Tiesa, skyrybos kol kas neoficialios, tačiau pora jau kuris laikas nebegyvena kartu. Jie augina šešerių metų dukterį Coco.

REKLAMA

Aktorius pats pasiprašė į reabilitacijos kliniką, tikėdamasis, kad ten pavyks atsikratyti pastaruoju metu užklupusios alkoholio priklausomybės ir rasti emocinę ramybę. Pranešama, kad C. Cox aktyviai palaiko šį vis dar sutuoktinio žingsnį: „Labai gerbiu šį Davido pasirinkimą, kad jis prisiėmė atsakomybę ir nori viską pakeisti. Myliu jį ir palaikau“.

Aktoriai susipažino filmo „Klyksmas“ filmavimo aikštelėje 1996 metais, o po trejų metų susituokė San Franciske. Netrukus jie abu vėl pasirodys tame pačiame filme – 2011 metų balandžio 15 d. Lietuvos ir pasaulio kino teatruose įvyks pasaulinė ketvirtosios „Klyksmo“ dalies premjera.

Filme vaidina gausus Holivudo žvaigždynas. Kartu su D. Arquette'as ir C. Cox vaidina Neve Campbell, Kristen Bell, Anna Paquin, Emma Roberts, Hayden Panettiere.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų