REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seksuali blondinė su kardu rankose – intriguojantis veiksmo filmų elementas. Daugelis kino gerbėjų puikiai prisimena, kaip meistriškai kardu švaistėsi žavioji Uma Thurman filme „Nužudyti Bilą“. Jos pėdomis pasekė filme „Supermeno sugrįžimas“ išgarsėjusi aktorė Kate Bosworth.

REKLAMA
REKLAMA

Naujame filme „Kario kelias“ Kate Bosworth suvaidino kovingą gražuolę Lyn, kuri prisiekė atkeršyti žiauriam kaubojui, pravarde „Pulkininkas“, už tėvų žūtį. Lyn kaunasi kaip tigrė – svaidosi peiliais, kapojasi kardais.

REKLAMA

Nors Kate Bosworth turėjo kaskadininkę dublerę, nemažai kaskadinių triukų ji atliko pati. Aktorė prisipažino, kad iki šios juostos nieko neišmanė apie kovos menus. „Net nemokėjau tinkamai laikyti peilio rankose. Mano trenerei teko paprakaituoti“, – juokėsi Kate Bosworth.

Vis dėl to aktorės užsidegimas pakerėjo kūrybinę grupę. „Kate yra energinga, koordinuota, užsispyrusi ir drąsi. Ji tiesiog šėlo filmavimo aikštelėje. Kai mes peržiūrinėjome muštynių salūne epizodą, pašaliniai žmonės gyrė, kad puikiai dirba Kate dublerė. Tačiau tai buvo ne dublerė, o pati Kate. Ir ji buvo nuostabi“, – aktore žavėjosi kaskadininkų koordinatorius Augie Davisas.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ar sugebėtų įgytas kovos žinias panaudoti tam tikrose gyvenimo situacijose, aktorė papurtė galvą. Aktorės nuomone, kine yra nemažai apgaulės. Be to, filme „Kario kelias“ kovų choreografija yra stilizuota, poetiška. „Mes net repetavome tai kaip šokius“, – sakė Kate Bosworth.

Kovų choreografiją filmui kūrė ne tik Rytų kovos menų žinovai bei kaskadininkai, bet ir specialiųjų efektų meistrai. Jie pademonstravo daugybę unikalių idėjų, išspręsdami net tokias sunkias scenas, kai atrodytų, jog kovotojas sklendžia oru.

Įspūdingas kovų scenas filme „Kario kelias“ žiūrovai galės išvysti jau šį penktadienį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų