REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio vakarą prasidėjo ketvirtasis „Lietuvos talentų“ pusfinalis, kuriame turėjo paaiškėti dar du „Lietuvos talentų“ finalo dalyviai. Finalui jau ruošiasi „Bjelle ir PERU“, Vytautas Matuzas, „Ritmas kitaip“, Kristina Radžiukynaitė, Jurijus Veklenka ir „Extreme“.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis pasirodė nuostabų balsą turintis Steponas Zonys. „Džiaugiamės, kad tu jau neprimeni to sumušto Kalėdų senelio ir tau nedreba rankos. Ir ačiū Dievui, bravo!“ – sakė Marijonas Mikutavičius. „Visų pirma, aš labai džiaugiuosi, kad tau šį kartą iš tikrųjų pavyko suvaldyti drebulį, jaudulį, baimę. O šiaip giriu, džiaugiuosi, kad esi mūsų pusfinalyje, nes tu be jokios abejonės esi labai talentingas“, – tvirtino Rūta Ščiogolevaitė.

REKLAMA

Patricija Kuliešiūtė – ypatinga Lietuvos talentų dalyvė. Atrankose jai pavyko atbulai ištarti net „Ščiogolevaitė su šešiais su ščegolevaičiukais“, o pusfinalyje atlaikyti ir laidos vedėjų Džiugo Siaurusaičio ir Mindaugo Stasiulio išbandymus. „Esi unikalus talentas. Galima svarstyti, kiek tai yra įdomu, kam daugiau, kam mažiau, bet tam ir reikia „Lietuvos talentų“, kurie suburia ne tik dainininkus ir šokėjus“, – sakė R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Du vaikinai vienodais vardais – Justas ir Justas – pusfinaliui paruošė įspūdingą šokį. „Justai ir Justai, abu jūs esat šaunuoliai: gerai padirbėję, šaunuoliai, abu gražūs, gera choreografija, ir...“, – nerado tinkamų žodžių R. Ščiogolevaitė po berniukų pasirodymo.

Diana Jasiulionytė iš Tauragės „Lietuvos talentų“ atrankoje pasirodė sudainavusi mamos sukurtą eilėraštį išėjusiam tėčiui. Tai jai suteikė bilietą į pusfinalį. „Net jei tavo kelyje pasitaikys pats didžiausias kietaširdis vyras pasaulyje, su šia daina tu jį parversi po kojomis sau“, – šypsojosi M. Mikutavičius po merginos dainos. „Aš tikėjau kiekvienu žodžiu, kiekviena nata, viskas buvo super“, – kalbėjo R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

R. Ščiogolevaitės „galvos skausmas“ – diskžokėjų duetas „Armandas ir Mantas“ į pusfinalį atsinešė dar vieną kūrinių puokštę. „Aš atsisukau į žmones ir jie nestovėjo. Juk ne taip turėtų būti diskotekoje, ar ne?“ – peikė vaikinų pasirodymą M. Mikutavičius. „Vaikinukai, iš anksto noriu pasakyti, kad tai, ką pasakysiu, yra kritika jums, kaip didžėjams, nes šitos srities aš neišmanau. Manau, kad įžvelgti didžėjaus talentą kaip talentą – nepaprastai sudėtinga. Kita vertus, tai nėra sceninis žanras. Kadangi jūs esate ant scenos, turi būti vis tiek kažkas, kas mūsų akis pritrauktų į jus“, – sakė R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA

„Lietuvos talentų“ scenoje pasirodė ir rokeriai iš Kauno „24/7“. „Galima, aišku, prie bet ko prisikabinti, bet būčiau linkusi šįkart labiau pagirti. Ypač man patinka pagrindinė vokalistė, nes tavyje yra tinkamo parako“ – gyrė rokerius R. Ščiogolevaitė. „Džiaugiuosi ir dėl to, kad labai nedaug merginų Lietuvoje, ypač norinčių dainuoti, pasirenka šitą muziką. Šiuo atveju tai didelis jūsų žavesys, kad vokalistė gerai skamba“, – sakė M. Mikutavičius.

Arūnas Kunigonis kartu su savo vadovaujamu aikido klubu „Uranas“ surengė tikrą kvapą užgniaužiantį kovų šou. „Manau, kad Chuckas Norisas tikrai už jus kietesnis. Susidariau įspūdį, kad jūs bandėt tai, kuo užsiimate, pateikti vizualiai meniškai, tačiau tai nepavyko, atsiprašau“, – sakė M. Mikutavičius. „Sutinku su Marijono nuomone, bet kad ir kaip kažkas nepatiko, visada gali rasti kažką gero, todėl noriu pasidžiaugti, kad į kovos menus pasižiūrėjote iš kitos pusės“, – sakė R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA

Polina Kristina „Lietuvos talentų“ ketvirtajam pusfinaliui paruošė įspūdingą kūrinį. „Aš tai esu linkęs pasveikinti jus su sėkmingu pusfinaliu“ – trumpai komentavo pasirodymą Adolfas Večerskis. „Tavo balsas fantastiškas! Viskas labai fainai! Gal kartais tavo manieringumas šiek tiek užgožia tavo sugebėjimą būti nuoširdžia, gal jei pamažintum pozos ir paleistum atvirą širdį, viskas būtų dar įspūdingiau“, – sakė M. Mikutavičius. „Šiandien beveik nebuvo tų dalykų, kurie mane erzino. Tu esi tikrai talentinga, šaunuolė, šiandien buvai puiki“, – tikino R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Akordeonistas Martynas Levickis jau pirmosiomis savo pasirodymo sekundėmis privertė publiką klykti iš susižavėjimo ir ploti. Be to, akordeonistas ne tik grojo gerai žinomus kūrinius, bet ir uždainavo. Po jo pasirodymo publika plojo atsistojusi. „Martynai, aš žinau, kokioj tu dvilypėj situacijoje gali atsidurti: rimtosios muzikos gerbėjai gali tau prikišti, kad pataikauji publikos skoniui, o publika prikiš, kad akordeonas vis tiek yra rimtas instrumentas. Bet, Martynai, tu nerealus“, – tvirtino M. Mikutavičius.

„Studija M“ save vadina pačiais stipriausiais gatvės kultūros atstovais Lietuvoje. „Aš labai tikiuosi, kad žiūrovai jums atleis tas kelias klaideles, kaip, pavyzdžiui, kulminacijos nebuvimą. Aš jums atleidžiu, nes manau, kad esate nerealūs“, – šypsojosi R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA

Galiausiai paaiškėjo, kad pareiškęs, jog įrodys, kad yra geriausias akordeonistas Lietuvoje, daugiausiai žiūrovų simpatijų surinko Martynas Levickis. Kas – ar Diana Jasiulionytė, ar Justas ir Justas – antrieji pateks į finalą, turėjo nuspręsti komisija. „Balsuoju už Dianą“, – sakė M. Mikutavičius. A. Večerskis savo balsą taip pat atidavė merginai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų