REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kardifo oro uosto saugumo pareigūnai iš vieno ispano atėmė puspenkto kilogramo sveriantį šventinį kalakutą, kurį vyras norėjo parsiskraidinti rankiniame bagaže, - informuoja britų spauda.

REKLAMA
REKLAMA

Į Malagą skridęs keleivis, kaip pranešama, jaudinosi, kad nebespės kalėdiniam stalui įsigyti kalakuto Ispanijoje, todėl jį nusipirkti nusprendė dar atostogaudamas.

REKLAMA

Tačiau toks vyriškio planas neišdegė: oro uostai darbuotojai didžiulį paukštį ispano krepšyje pastebėjo, skenuodami jo daiktus. Darbuotojai iš vyro kalakutą atėmė, nes, pasak jų, tam, kad vežtis greitai gendančius mėsos produktus lėktuve, reikalingas specialus leidimas.

Kaip bebūtų, ispano šie argumentai neįtikino ir jis taip ir liko nesusipratęs, kodėl turės likti nevalgęs šventinio patiekalo.

Britų spauda taip pat pastebi, jog kalakutas – anaiptol ne keisčiausias rankinio bagažo radinys, kurį konfiskavo oro uostų darbuotojai. Neseniai jie betikrindami bagažą jame taip pat aptiko pjūklą, dešimt plytų, virėjo peilį, palmę, kėglių kamuolį ir..auksinę žuvelę. Visų šių daiktų gabenti lėktuvu nebuvo leista.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų