REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Lietuvos muzikos pasaulį žengia nauja atlikėja. Neferitės pseudonimu pasivadinusi mergina bandys kitąmet užkariauti lietuvių širdis Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje.

REKLAMA
REKLAMA

Neferitės vardu scenoje klaipėdietė Asta nusprendė vadintis Neferite, nes kadaise ją sužavėjo Egipto valdovės Nefertitės legenda. „Šios moters atvaizdu žavimasi iki šiol. Aš – ne išimtis. Tik ieškodama sau pseudonimo, vieną raidę nubraukiau, kad išvengčiau palyginimų su istorine asmenybe ar svarstymų, kad galbūt save laikau įspūdinga gražuole, – juokauja su scenos vardu jau seniai susigyvenusi Asta. – Nors prisipažinsiu, kad įžengusi į sceną ir atlikusi dainą Eurovizijai, norėčiau sužavėti publiką taip, kaip kadaise Nefertitė.“

REKLAMA

Klaipėdietės dainoje taip pat atsispindi siekiai – „3 wishes“ („Trys norai“). Jau ne vienerius metus mąsčiusi apie „Euroviziją“, Neferitė kreipėsi į gerą savo draugą Edgarą Lubį, kad šis sukurtų dainą jai. Grupės „Amberlife“ lyderis ir dainų autorius, žinodamas merginos muzikinį skonį ir jos balso galimybes, nes jo dainose skamba ir Astos balsas, parašė jai dainą. O išgirdęs, kaip ji atliekama, garsus dainininkas pastūmėjo Neferitę dalyvauti nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiaugiuosi, kad ją sukūrė būtent Edgaras, puikiai pažįstantis mane. Ir pati daina atspindi dabar mane, mano siekius, troškimus, norą valdyti savo gyvenimą ir net slaptas svajones“, – kalbėjo ne viename muzikiniame projekte dalyvavusi bei back vokalo partijomis garsiems atlikėjams pritarianti Neferitė iš Klaipėdos.

Sodria, juodaodėms būdinga balso spalva išsiskirianti dainininkė pirmą kartą Nacionalinėje Eurovizijos atrankoje pasirodys scenoje kaip solistė. Juodaplaukė Neferitė didžiojoje šalies muzikos scenoje pasirodys su garsia šokėjų trupe FU.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų