REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kad per Naujuosius Jūs atrodytumėte žavingai, patarsime Jums ką turėtumėte daryti ir kokį makiažą rinktis, o visus patarimus iliustruosime pačių žaviausių pasaulio moterų nuotraukomis!

REKLAMA
REKLAMA

Kerintis žvilgsnis arba gundančios lūpos. Tobula antakių forma arba paryškinti skruostikauliai. Kiekvienas net ir minimalus akcentas Jūsų veidui, suteiks Jums švytėjimo, pasitikėjimo savimi ir, žinoma, patrauks kitų akį.

REKLAMA

Jennifer Lopez

J. Lopez (nuotr. Eli.lt)J. Lopez (nuotr. Eli.lt)

Blizgūs akių šešėliai šventinį vakarą suteiks Jums šarmingumo, juodu tušu padažytos blakstienos itin kerinčiai paryškins žvilgsnį, o blizgiu lūpdažiu paryškintos lūpos gundys ir vilios! Taip pat atkreipkite dėmesį ir į aksesuarus. Dženifer Lopez puikiai atrodo pasirinkusi apvalius didelius auskarus. Galbūt Jums dar gražiau atrodytų ilgi kabantys? Rinkitės kokius tik norite!

Eva Longoria

Eva Longoria (nuotr. Eli.lt)Eva Longoria (nuotr. Eli.lt)

Turėtumėte nepamiršti auksinės taisyklės, kuri galioja ne tik kiekvieną dieną, bet ir šventinį vakarą: Jei ryškiai dažote akis, nedažykite ryškiai lūpų, o jei renkatės raudonas lūpas, tokiu atveju akių stipriai neryškinkite. Taip pat šventiniam vakarui puikiai tiks auksiniai atspalviai: bronzinė pudra, auksiniai arba metalo spalvos šešėliai.

REKLAMA
REKLAMA

Katy Perry

Katy Perry (nuotr. Eli.lt)Katy Perry (nuotr. Eli.lt)

Esate drąsi ir mėgstate atrodyti ekstravagantiškai? Tada nebijokite eksperimentuoti ir vakarui rinkitės spalvotas blakstienas bei įvairių spalvų šešėlius. Toks makiažas atrodo ypač ekstremaliai, tačiau jei Jūsų laukia teminis vakarėlis, atrodysite puikiai. Naujųjų naktis būna kartą metuose, galima šiek tiek ir paišdykauti.

Kim Kardashian

K. Kardashian (nuotr. Eli.lt)K. Kardashian (nuotr. Eli.lt)



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų