REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nicole Kidman prisipažino, kad didžiausią malonumą kino aikštelėje jai teikia iššūkių ir drąsos reikalaujantys, emocionaliai sunkūs vaidmenys.

REKLAMA
REKLAMA

Jau nuo sausio 14 d. Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti naujausias aktorės filmas „Triušio urvas“. Jautrioje dramoje N. Kidman kartu su aktoriumi Aaronu Eckhartu įkūnija sūnaus netekties prislėgtą porą.

REKLAMA

Žavioji australė tikina, kad būtent tokie emocionaliai sudėtingi vaidmenys jai patys mieliausi. „Pastaruoju metu aš esu labai atsargi rinkdamasi naujus vaidmenis, todėl, kad dabar yra labai atsakingas laikas. Man jau nebe 20 metų ir nebegaliu švaistyti laiko imant bet kokius vaidmenis, - pasakoja N. Kidman, - Tačiau aš nesigraužiu dėl bėgančio laiko. Mano vyras pasakė labai gerą frazę: „Galinio vaizdo veidrodėlis yra mažas, o priekinis stiklas – didelis“. Žiūriu tik į ateitį.“

REKLAMA
REKLAMA

Drama „Triušio urvas“ yra viena iš šių metų „Oskarų“ favoritų, jau atnešusi „Auksinio gaublio“ nominaciją N. Kidman.

Filmas sukurtas pagal pripažinto amerikiečių dramaturgo Davido Lindsay-Abaire to paties pavadinimo pjesę, laimėjusią Brodvėjaus „Tony“ apdovanojimą bei Pulitzerio premiją geriausios dramos kategorijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų