REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Merginų numylėtinis aktorius Robertas Pattinsonas vaikystėje svajojo tapti reperiu.

Britų kilmės aktorius, išgarsėjęs vampyro vaidmeniu populiariojoje „Saulėlydžio“ sagoje, prisipažino, jog vaikystėje buvo didžiulis reperio Eminemo ir pats troško vieną dieną tapti garsia repo žvaigžde.

REKLAMA
REKLAMA

„Norite sužinoti mano paslaptį? Puiku, vieną išduosiu. Kai man buvo 13 metų turėjau krūvą įrašų, kuriuose aš repavau! Svajojau tapti garsiu reperiu, todėl iki šiol yra išlikę šimtai mano paties darytų įrašų, kuriuose aš repuoju. Tai taip juokinga, – pasakojo aktorius. – Kai buvau jaunesnis, buvau tiesiog apsėstas Eminemo. Kai jis išgarsėjo man buvo kokie 12 metų ir iškart tapau didžiausiu jo albumo „Slim Shady“ gerbėju. Manau, kad jis nuostabus.“

REKLAMA

R. Pattinsonas teigia, kad dabar jam gėda dėl šios vaikystės svajonės, tačiau 24 metų kino žvaigždė prisipažįsta, kad tada netgi buvo subūręs draugų repo grupę: „Buvau apsėstas minties tapti reperiu, subūriau grupę, mes vadinomės „Big Tub and the Tappy Cats“'. Galima sakyti, kad visi mūsų tekstai buvo vogti iš kitų. Repuodavome apie gatvę, nors iš tiesų visi augome gražiame Londono rajone ir neturėjome nieko bendro su getais!“

REKLAMA
REKLAMA

Aktorius yra įrašęs kelias dainas „Saulėlydžio“ garso takeliui, tačiau tikina, kad dainininku tapti nebenori: „Tiesa, kad esu ištroškęs dėmesio – mėgstu sceną, bet mintis, kad galėčiau dainuoti prieš minią – mane gąsdina. O štai vaidinti nebijau visai“.

Naujausias R. Pattinsono vaidmuo kine – lengvabūdis lovelasas Žoržą Diurua iš žymiojo Gi de Mopasano kūrinio „Mielas draugas“ to paties pavadinimo filme, kurio pasaulinė premjera Lietuvos kino teatruose įvyks kovo 4 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų