REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

D. Medvedevas netiki, kad dėl sutrikusio oro uostų darbo kalta pūga

Antradienį Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas įsakė ištirti daug skrydžių dėl pūgos atšaukusius Maskvos oro uostus ir įsitikinti, ar jie tinkamai atliko savo darbą, informuoja „RIA Novosti“.

REKLAMA
REKLAMA

Savaitgalį visą centrinę Rusijos dalį užklupusi sniego pūga nutraukė elektros tiekimą, sutrikdė viešojo transporto ir oro uostų darbą.

REKLAMA

Tyrėjai nustatys, ar oro uostų valdžia ir oro vežėjai ėmėsi „visų būtinų priemonių“, kurių pagal įstatymą ištikus kritinėms situacijoms turi imtis oro transporto ir keleivių paslaugų teikėjai.

Dėl nutrūkusio elektros tiekimo ir ant pakilimo takų esančio ledo tūkstančiai keleivių pirmadienio naktį praleido Domodedovo ir Šeremetjevo oro uostuose.

Keleiviai skundėsi, kad oro uostai ir oro bendrovės nesuteikia pakankamai informacijos.

Antradienio popietę Domodedovo oro uosto valdžia paskelbė, kad per pastarąsias 24 valandas įvykdė 168 skrydžius, o iki trečiadienio iš viso planuoja 350 skrydžių.

REKLAMA
REKLAMA

Maskvos meras Sergejus Sobianinas pasiūlė regiono valdžiai pagalbą bandant įveikti susidariusius nesklandumus oro uostuose, kurie yra Maskvos regiono administracijos jurisdikcijoje.

Rusijos oro transporto valdžia sakė, kad oro uostų darbas galėtų grįžti į įprastas vėžes per ateinančias dvi ar tris dienas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų