REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tuo metu, kai gyventojai skundžiasi sniego sukeltais nepatogumais, Nyderlandų policijai jis padeda gaudyti nelegalius kanapių augintojus.

REKLAMA
REKLAMA

„Tarp apsnigtų stogų esantis nutirpęs stogas dažnai rodo, kad palėpėje šviečia lempos, skirtos kanapių plantacijai“, – teigė šalies Brabanto regiono policijos atstovas spaudai Henri van Pinxterenas.

REKLAMA

Patruliuojantys policininkai surašo namų, kurių stogai be sniego, adresus, o vėliau ten atlieka patikrinimus, naujienų agentūrai AFP teigė jis.

„Dažniausiai tai baigiasi areštas. Tai gerai policininkams žinoma priemonė, kurią galima naudoti žiemą“, – kalbėjo H. van Pinxterenas.

Praėjusią savaitę iškritęs sniegas taip pat padėjo policininkams susekti keletą sprunkančių nusikaltėlių. Sassenheime, pareigūnai sulaikė du kalėdinę eglutę iš prekybos centro pavogusius paauglius. Jie tempė medį per sniegą važiuodami motociklais, o policininkai juos susekė pagal sniege paliktus pėdsakus.

REKLAMA
REKLAMA

Goeso mieste įsilaužėlis mėgino pasislėpti po storu sniego sluoksniu. Jį išdavė pėdsakai, atvedę pareigūnus tiesiai į jo slėptuvę.

„Sniegas be abejonės gali padėti policijai. Taip pat gelbsti tai, kad dėl šalčio į lauką eiti vengia ne tik paprasti žmonės, bet ir nusikaltėliai“, – teigė H. van Pinxterenas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų