REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę „FIAT S.p.A“ patvirtino, kad Europos rinkoje netrukus atsiras naujas didelis vienatūris „Fiat Freemont“. Tai nėra naujas italų kūrinys. Tai bus puikiai žinomas „Dodge Journey“ su „Fiat“ emblema.

REKLAMA
REKLAMA

Italų garbei tenka pripažinti, kad „Fiat“ nežada apsiriboti tik emblemos pakeitimu. Žadama, kad šiek tiek bus pakeista ir automobilio išorė, ir interjeras. Nedaug, be išlaidų, bet bent tiek, kad didžiulis vienatūris „įsipaišytų“ į italų kompanijos korporatyvinį stilių. Taip pat žadama perderinti pakabą, kad Europos vairuotojai nepasijaustų kaip išvykę į turistinę kelionę už Atlanto. Didžiausias techninis pakeitimas- tai tik Europos pirkėjams prieinamas 170 a.g. „Fiat“ turbodyzelis.

REKLAMA

„Fiat Freemont“ pakeis visiškai Europos rinkose pirkėjų išduotą „Fiat Ulysse“. Kadangi šiais metai „Fiat“ pardavė tik 1956 „Ulysse“, šių mašinų gamyba buvo pabaigta prieš kelias savaites.

Tuo tarpu „Fiat Freenomt“ Europoje turės nemažai kozirių, kadangi šis automobilis galės būti gaminamas ir su priekinių, ir su visų ratų pavara. Naujasis „Fiat“ vienatūris bus gaminamas „Chrysler“ gamykloje Meksikoje.

Tokio „Dodge“ klonas Europoje turės nemažai kozirių, kadangi šis automobilis galės būti gaminams ir su priekinių, ir su visų ratų pavara. Gamintojų nuotr.Tokio „Dodge“ klonas Europoje turės nemažai kozirių, kadangi šis automobilis galės būti gaminams ir su priekinių, ir su visų ratų pavara. Gamintojų nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų