REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai labdarai skirtą albumą „Aš kaip žąsis“ išleidęs Egidijus Dragūnas džiaugiasi parduotu dešimties tūkstančių kopijų tiražu ir už juos surinktais beveik 300 tūkst. litų. Visa ši suma  bus skirta vėžiu sergantiems vaikams. Tiesa, ties šiuo įspūdingu skaičiumi grupės SEL įkūrėjęs neketina sustoti. Jo planas – labdarai surinkti mažiausiai pusę milijono litų.

REKLAMA
REKLAMA

Kad svajonė kuo greičiau būtų įgyvendinta, Egis intensyviai ruošiasi dar vienam, naują albumą pristatančiam, įspūdingam SEL koncertui. Jis įvyks jau kitą savaitę, per pačius Naujuosius, sostinės „Ūkio banko teatro arenoje“. Egidijaus Dragūno teigimu, jis kartu su olandu Rank 1 bei lietuviais Ignu ir Virus J, surengs patį geriausią metų finišo vakarėlį, kuris paliks įspūdį ne tik muzikiniu, bet ir vaizdo turiniu.

REKLAMA

Per maždaug 1,5 valandos trukmės gyvą SEL pasirodymą visi Naujųjų metų naktį susirinkę žmonės tikrai išgirs ne tik klasika tapusius hitus „Informacija keleiviams“ ar „Leisk“, bet ir naujojo albumo dainas „Sel 600“, „Aš tik vėjas“ ir kitas.

Kaip ir SEL gimtadienis, naujametinis Egidijaus Dragūno šou išsiskirs masiškumu - labai daug garso, šviesų, lazerių bei keliasdešimt kvadratinių metrų LED ekranų. Dalis technikos specialiai šiam koncertui bus atgabenta iš D. Britanijos. Koncerto techninė įranga ir scena bus pradėta montuoti jau gruodžio 28 d. Iš viso prie SEL Naujametinio koncerto dirbs per 90 įvairiausių sričių specialistų.

„Galite būti ramūs, 2011-uosius sutiksime pakiliai. Tai bus dar vienas koncertas, kokio iki šiol Lietuvoje niekas nerengė. Nors man pačiam kaskart tenka konkuruoti su prieš tai buvusiu savo pasirodymu, stengiuosi lipti tik aukštyn ir kaskart demonstruoti „aukščiausią pilotažą“, – lakoniškai pakomentavo būsimą savo šou šiuo metu populiarumo viršūnėje esantis atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų