REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šventinį savaitgalį, gruodžio 31 – sausio 2 dienomis, TV3 eteryje – išskirtinė šventinė programa. Žiūrovų lauks filmų premjeros, J. Statkevičiaus kolekcijos pristatymas, tiesioginė transliacija visai Lietuvai iš Kauno ir Vilniaus rotušių aikščių, „Muzikos čempionų taurės“ superfinalas, Naglio Šulijos pranašystės, Indrės Makaraitytės „Metų komentarai“ ir daugybė kitų reginių.

REKLAMA
REKLAMA

Gruodžio 31 dieną 9.05 val. ir 12.20 val. TV3 žiūrovus žadins premjeros – nuostabūs animaciniai nuotykių filmai visai šeimai „Garfildas trimačiame pasaulyje“ ir „Niko. Kelias į žvaigždes“. 17.40 val. – dokumentinio filmo „Tikrasis mados veidas. Juozas Statkevičius“ premjera. Prodiuserio Edvardo Žičkaus sukurtas filmas pasakos apie geriausiu šių metų šou tituluojamą renginį – J. Statkevičiaus kolekcijos pristatymą. Aštuoniomis kino kameromis filmuota aukštosios mados kolekcija, jos užkulisiai, kolekcijos kūrėjų ir garsių svečių interviu – visa tai bus beveik valandą trunkančiame filme. Iš karto po TV3 Žinių, 19 val., prasidės speciali valandos trukmės „Savaitės komentarų“ laida „Metų komentarai“, kurioje Indrė Makaraitytė kartu su trimis Lietuvoje mėgstamais žmonėmis aptars svarbiausius besibaigiančių metų įvykius. Tarp studijos svečių bus ir TV3 žvaigždė Naglis Šulija, jis papasakos, ką dangaus žvaigždės žada Lietuvai ateinančiais metais.

REKLAMA

Marijonas Mikutavičius ir MiaMarijonas Mikutavičius ir Mia

20 val. – intriguojantis „Muzikos čempionų taurės“ superfinalas su Marijumi Mikutavičiumi ir Mia. Naujųjų išvakarėse paaiškės, kuris muzikos stilius mūsų šalyje populiariausias ir kam atiteks pagrindinis projekto apdovanojimas – čempionų taurė. Dėl jos susirungs: klasikinių kūrinių interpretatoriai „el Fuego“, lietuviškos estrados autoritetas Romas Dambrauskas, folkloro atstovai iš pajūrio – grupė „Prūsai ilgi ūsai“, unikalaus balso savininkė Evelina Sašenko, legendinis „Žvaigždžių kvartetas“, rokeriai „Thundertale“, a cappella žinomus kūrinius atliekantis ansamblis „Quorum“ ir netikėtas operos solisto Vaido Vyšniausko ir popdainininko Ovidijaus Vyšniausko duetas. Dainas ir šokius dovanos ir laidos svečiai – Žilvinas Žvagulis, Irena Starošaitė, grupė „Pikaso“, romų ansamblis „Sare Roma“. Žiūrovų laukia ypatinga staigmena – keturių Nacionalinės premijos laureatų pasirodymas. Muzikinį numerį ruošia: garsiausias Lietuvos pianistas Petras Geniušas, džiazmenas Petras Vyšniauskas ir operos dainininkai Vytautas Juozapaitis ir Vladimiras Prudnikovas.

REKLAMA
REKLAMA

Likus kelioms valandoms iki Naujųjų, 22 val., TV3 pradės tiesioginę transliaciją iš Kauno ir Vilniaus rotušių aikščių. Pirmą kartą televizijos istorijoje žiūrovai turės progą sutikti Naujuosius kartu su didžiųjų miestų aikštėse susirinkusiomis žvaigždėmis ir miestelėnais. Vilniaus Rotušės scenoje pasirodys: „Skamp", „Happyendless“, Violeta ir Vilius Tarasovai, Rosita Čivilytė, Atlanta ir kiti. Šmaikščią pernykščių įvykių apžvalgą pateiks Aistė Paškevičiūtė ir Justinas Jankevičius.

Kaunas Naujuosius žada pasitikti dar skambiau nei sostinė – tiesiogiai visai Lietuvai iš Rotušės bus transliuojamas įspūdingas vaizdo projekcijų, šviesų ir muzikos spektaklis. Žiūrovai galės skaičiuoti paskutines valandas ir minutes iki Naujųjų drauge su renginio vedėju Džiugu Siaurusaičiu, Raigardu Tautkumi ir „Šampaniniu“ Kauno choru, NEO, „Studentėmis“, „Kastaneda“, Lina Joy, Simona ir specialiomis humoro laidos „Dar pažiūrėsim“ improvizacijomis. Sulaukus vidurnakčio ant Kauno Rotušės bus įjungtas simbolinis skaitiklis – jis pradės skaičiuoti dienas iki kitąmet Lietuvoje įvyksiančio Europos vyrų krepšinio čempionato.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sausio 1 ir 2 dienomis TV3 televizija žiūrovus pakvies atsipalaiduoti nuo švenčių šurmulio ir parodys galybę populiariausių filmų ir premjerų visai šeimai: „Katinas su skrybėle“, „Laukiniai laukiniai vakarai“, „Trys muškietininkai“, „Operacija Y ir kiti Šuriko nuotykiai“, „Žmogus su geležine kauke“, „Volkeris, Teksaso reindžeris. Išbandymas ugnimi“, „Skūbis Dū kompiuteriniame žaidime“, „Plevėsa Helas“, „Sugrįžęs iš praeities“, „Dežavu“, „Šalutinis poveikis“ ir kitus.

Dviejų savaičių TV3 šventinę programą, kuri prasidėjo nuo Šv. Kūčių vakaro, vainikuos Trijų karalių eisena, kurią TV3 rodys sausio 8-ąją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų