REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įžymaus dainininko Boriso Moisejevo būklė išlieka sunki, bet stabili, pablogėjimų nėra, „RIA Novosti“ korespsondentui pranešė B. Moisejevo ryšių su visuomene asistentas Aleksandras Judinas.

REKLAMA
REKLAMA

B. Moisejevas buvo nuvežtas į ligoninę gruodžio 20 dieną. Buvo įtariama, kad jam insultas, tačiau gydytojai nustatė smegenų kraujo apytakos sutrikimų. Ketvirtadienį atlikėjas buvo perkeltas į Neurologijos Institutą prie Rusijos Mokslų Akademijos.

REKLAMA

„Su juo šiandien porą valandų bendravo jo direktorius, leido jam muziką“, – pasakė A. Judinas. „Jis gyvas ir su juo viskas tvarkoje“, – pridūrė A. Judinas ir pabrėžė, kad neįsivaizduoja, kodėl internete pasklido kalbos apie atlikėjo mirtį.

„Mes nesuprantame, kas tai išsigalvojo, dabar šalia Boriso yra jo direktorius Sergejus Gorochas, aš taip pat greitu metu vyksiu į ligoninę ir galėsiu papasakoti konkrečiau apie jo būklę“, – papasakojo asistentas.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininko spaudos tarnybos darbuotojai mano, kad sveikatos pablogėjimas susijęs su pervargimu – per pastaruosius du mėnesius B. Moisejevas turėjo daugiau nei 40 koncertų ir nusifilmavo visų Rusijos ir Ukrainos centrinių televizijos kanalų naujametiniuose „žiburėliuose“. Dėl ligos B. Moisejevas nukėlė klipo „Aš negaliu tavęs prarasti“ prezentaciją, kuri turėjo įvykti gruodžio 21 dieną.

Kada daininkas bus išrašytas iš ligoninės, kol kas neaišku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų