REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Sunku ginčytis, bet atrodo, kad ir Dalia Grybauskaitė pasimovė ant seno triuko – „Kompromituojanti nuotrauka“, kaip ir buvo pakištas praktiškai Arūnas Valinskas ir dar Valdas Adamkus kažkur prisifotografavęs buvo…“, – rašo labai savotiškas tinklalapis pipedija.com

REKLAMA
REKLAMA

Bet nemanau. Juk tik kokiam Arūnui Valinskui nedera gerti degtinės su kažkokiu ten Michalskiu arba visą gyvenimą reikia barstytis plikę pelenais dėl to, kad yra matomas nuotraukoje su Henriku Daktaru.

REKLAMA

D. Grybauskaitės atvejis visada bus kitoks, nes apie šventuosius ir populiariuosius blogai kalbėti negalima, jie turbūt nė šešėlio nemeta saulėtą dieną.

„Taigi: "Prezidentė apdovanoja lenktynininkus" – didelė šventė ir pilnos kelnės! Matome, kaip Prezidentė apdovanojo Ralio aplink Lietuvą 2010 nugalėjtojus, kauniečių ekipažą Egidijų Paulauską ir Eduardą Jaką. Kas čia ne taip…?“, – teiraujasi ekscentriškoji „pipedija“.

REKLAMA
REKLAMA

Naivi ta “pipedija” ir pasiklydusi realybėje – nesiorientuoja reitinguose. Manau, kad viskas gerai. Susirūpino mat ponai, kad vienas iš besišypsančių nuotraukoje veidų – E. Paulauskas – anksčiau regis turėjo šiokių tokių bėdų su teisėsauga dėl narkotikų ir kitų garbingų dalykų.

Na ir kas?, – suriks pasipiktinęs D. Grybauskaitės gerbėjas? – Argi prezidentė kalta, kad jos taurę laimėjo kažkada su kitomis sporto šakomis sietas personažas? Žinoma nieko. Tik kuo tuomet buvo dėtas A. Valinskas? Klausimas retorinis ir į reitingų viršūnę nekylantis… . Sakoma, kad net teisėsaugos reforma šoliuoja į priekį septymyliais žingsniais. Dar greičiau, nei važiuoja ralistai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų