REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 7-ąją TV3 eteryje startuos svarbiausias Lietuvos vaikų renginys kasmetinis projektas „Vaikų balsas 2011“, kuris šiemet įgijo naują formatą. Kiekvieną penktadienį 19.10 val. bus transliuojamos laidos, kuriose paaiškės lietuviškos scenos vaikų favoritai, tad žvaigždėms teks varžytis tarpusavyje ir įveikti ne vieną etapą.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmoje laidoje dėl „Vaikų metų grupės“ titulo kovą pradės šešios, vaikų iš visos Lietuvos pasiūlytos, grupės: „69 danguje“, „SEL“, „Kvinta“, „Timohi“, Kauno „Šampaninis“ choras, „Delfinas“ Stano ir vaikų studija „Džimba“.

REKLAMA

Kurios trys grupės pateks į kitą etapą – nuspręs TV žiūrovai ir vaikų komisija: Domas ir Kipras Junčos, Ieva Gražytė, Jekaterina Masalskaja ir Lukas Žavlovskis. Atlikėjų pasirodymus jie vertins aštria kritika ir keldami lenteles su balais.

Jau pirmosios laidos filmavimuose ypač kliuvo „69 danguje“ merginų išvaizdai. „Per atviri jūsų kostiumai, per daug  viskas suspausta“, – dainininkių stilių įvertino dvylikametis L. Žavlovskis.

REKLAMA
REKLAMA

Ne visiems vaikams patiko ir Egidijaus Dragūno-Selo pasirodymas. Vieniems užkliuvo jo maniera mušti ritmą koja, kitiems – per tamsi apranga.

Mažieji kritikai taip įsisiūbavo, kad juos teko „tramdyti“ projekto vedėjams Neringai Čereškevičienei ir Mindaugui Stasiuliui. „Juk kritika gali būti ir pozityvi!“ – komisijos nariams priminė N. Čereškevičienė.

Ką apie kitus dalyvius kalbėjo vaikai, kaip į jų pasisakymus reagavo kritikos nemėgstančios žvaigždės, sužinosite pirmoje projekto „Vaikų balsas 2011“ laidoje sausio 7-ąją 19.10 val. tik per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų