REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gwyneth Paltrow graužiasi, kad jos naujausias filmas „Country Song“ negavo „Auksinio gaublio“ nominacijos. Aktorė mano, kad taip nutiko todėl, jog filmui nepelnytai buvo suteiktas dramos, o ne miuziklo ar komedijos žanras.

REKLAMA
REKLAMA

38 metų kino žvaigždė, minėtame filme atliekanti kantri dainininkės vaidmenį, mano, kad „Auksiniai gaubliai“ padarė nemažą klaidą nominantų sąraše neįtraukę jos filmo, tačiau tikina, jog džiaugiasi kitų sėkme.

REKLAMA

„Suprantate, tai vienas tų dalykų, kurių labai gaila... Bet ką gali padaryti? Tai situacija, kurios negali kontroliuoti, tai nuo tavęs nepriklauso, – sako G. Paltrow. – Manau, klaida, kad filmą jie įkišo į dramos kategoriją, o ne į miuziklo. Kitą vertus, šie metai buvo geri daugeliui kino kūrėjų.“

Aktorė džiaugiasi savo kolegė Nicole's Kidman sėkme. Už vaidmenį dramoje „Triušio urvas“, kur įkūnija sūnaus netektį išgyvenusią motiną, žavioji australė „Auksiniam gaubliui“ buvo nominuota geriausios dramos aktorės kategorijoje. „Triušio urvas“ jau laikomas yra ir „Oskarų“ apdovanojimų favoritu. Šis filmas Lietuvos kino teatruose bus pradėtas rodyti nuo sausio 14 d.

„Auksinio gaublio“ apdovanojimuose geriausiomis dramos aktorėmis taip pat buvo nominuotos aktorės Halle Berry („Frenki ir Alisa“), Jennifer Lawrence („Vinterio kaulai“), Natalie Portman („Juodoji gulbė“), Michelle Williams („Blue Valentine“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų