REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2010-12-20, pirmadienis. Lietuvos diplomatai kontrabanda gabeno pinigus į Baltarusiją?

2010-12-20, pirmadienis. Lietuvos diplomatai kontrabanda gabeno pinigus į Baltarusiją?

REKLAMA

Tinklalapio „WikiLeaks“ atskleisti dokumentai rodo, kad prieš penkerius metus teisėsaugai įkliuvo Baltarusijos opozicijai 25 tūks. JAV dolerių gabenusi kurjerė, o šią istoriją ėmėsi glaistyti aukšti Lietuvos pareigūnai. Neoficialiais duomenimis, dolerių kontrabanda Baltarusijos opozicijai domėjosi ir Breste paslaptingomis aplinkybėmis žuvęs saugumietis Vytautas Pociūnas.

REKLAMA
REKLAMA

Rinkimų Baltarusijoje stebėtojai: OMON'as talžė nesirinkdamas

2010-12-21, antradienis. Prezidentė pasirašė biudžeto įstatymą.

Prezidentė pasirašė 2011 metų valstybės ir savivaldybių biudžetų finansinių rodiklių patvirtinimo įstatymą. Antradienį šalies vadovė, savo parašu tvirtindama kitų metų valstybės ir savivaldybių biudžetus, pažymėjo, jog 2011 m. biudžetas atitinka valstybės galimybes ir ekonomines realijas.

REKLAMA

2011 m. skolos biudžetas: prezidentė pasirašė už

2010-12-22, trečiadienis. I. Degutienė sukritikavo Baltarusijos represijas.

Lietuva ir Europa buvo per daug naivios tikėdamosi demokratiškų rinkimų Baltarusijoje, pareiškė Seimo Pirmininkė Irena Degutienė. Trečiadienio rytą „Žinių radijui“ komentuodama sekmadienį vykusius rinkimus kaimyninėje valstybėje, I. Degutienė sakė nusivylusi A. Lukašenka, nors pernai vykęs Baltarusijos vadovo vizitas Vilniuje ir teikė vilčių.

REKLAMA
REKLAMA

2010-12-23, ketvirtadienis. Lietuviai laimėjo svarbią pergalę.

Ketvirtąją pergalę dešimtosiose Eurolygos C grupės rungtynėse iškovojo ir į kitą varžybų etapą pateko Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa, kuri svečiuose 94:77 (21:20, 23:17, 23:27, 27:13) nugalėjo be laimėjimų likusius Zagrebo „Cibona“ krepšininkus.

„Lietuvos ryto“ stebuklas tapo realybe – vilniečiai pateko į „Top 16“ varžybas

Sugriežtintas greitųjų kreditų teikimas.

Kosmetinėmis Vartojimo kredito įstatymo pataisomis Seimas žengė link didesnės vartotojų apsaugos. Buvo atmestas Agnės Zuokienės pasiūlymas sumažinti palūkanų kainą iki 400 procentų, nes, palikus siūlytus 250 procentų, esą, neapsimokės teikti vienos – dviejų savaičių paskolas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2010-12-24, penktadienis. Švenčių proga Lietuvą pasveikino politikai ir dvasininkai.

Šv. Kūčių dieną šalį pasveikino prezidentė D. Grybauskaitė, Seimo pirmininkė I. Degutienė ir premjeras A. Kubilius. Žmones sveikino ir dvasininkai. „Visiems norėčiau palinkėti Kūčias ir Kalėdas švęsti savo šeimose. Kalėdos – šeimos šventė. Linkiu, kad kiekvienoje šeimoje už viską daugiau būtų sutarimo, gerumo ir meilės. Maži ir dideli yra labai reikalingi juos supančių žmonių meilės. Tik jos nestokodami, galėsime išgyventi Dievo meilės stebuklą ir paslaptį – Kristaus Gimimą Betliejuje. Visiems linkiu šviesių, džiaugsmingų ir šventų Kalėdų!“ – sakė arkivyskupas S. Tamkevičius.

REKLAMA

Mūsų širdys turėtų tapti pačiu gražiausiu Betliejumi

2010-12-25, šeštadienis. Tikintieji šventė Šventas Kalėdas.

Šeštadienį daugiau nei milijardas katalikų visame pasaulyje švenčia savo svarbiausią šventę – Šventas Kalėdas pagal vakarų, Grigaliaus kalendorių. Kartu su jais švenčia liuteronai, protestantai ir daugelis autokefalinių stačiatikių cerkvių, išskyrus rusų, serbų, Jeruzalės ir Gruzijos cerkves, kurios Kalėdas švęs 2011 m. sausio 7 d. pagal Julijaus kalendorių.

2010-12-26, sekmadienis. Antrąją Kalėdų dieną lietuviai aukojo stokojantiems.

Kalėdų laikotarpiu kasmet vyksta įvairios labdaros ir paramos akcijos. Kaune jau 21-ą kartą buvo surengtas tradicinis labdaros vakaras, o TV3 televizija transliavo nebe didžiausią tokį renginį – „Įšsipildymo akciją“. Jos metu geros valios žmonės skurstantiems, sergantiems ir vaikų globos namuose augantiems vaikams paaukojo daugiau kaip 1,5 mln. litų.

„Išsipildymo akcijos“ metu surinkta daugiau nei 1,5 mln. litų/a>

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų