REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Beveik 100 tūkstančių žiūrovų balsų. 30 tūkstančių litų prizas. Laura Valytė ir Vadimas Šuško nusipelnė „Kviečiu šokti“ projekto aukso. Vėliau už kitas poras prie projekto prisijungusi ir kartą iš jo turėjusi pasitraukti negirdinčios šokėjos Lauros ir profesionalus šokėjo Vadimo pora įrodė, kad yra geriausia. Auksinę porą visa teatro arena sveikino atsistojusi.

REKLAMA
REKLAMA

„Jūs viso projekto stebuklas“, - susijaudinusi Laurai ir Vadimui kalbėjo projekto vedėja  Inga Valinskienė.

REKLAMA

„Norėčiau padėkoti  Vadimui, choreografams, žiūrovams, šokėjams, kurie nuoširdžiai mus palaikė. Negaliu patikėti, kad  laimėjome. O visiems neįgaliesiems noriu pasakyti: visi esame lygūs, neatsiskirkime vieni nuo kitų “, - sakė Laura.

„Atidavėme save ir buvome įvertinti“, - kalbėjo Vadimas.

Antrąją vietą ir dešimt tūkstančių litų prizą laimėjo dainininkės Vilijos Matačiūnaitės ir Arturo Bajoro pora.

REKLAMA
REKLAMA

Penki tūkstančiai ir trečioji vieta atiteko dainininkui Radži ir Anai Kapustinai.

Įveikę šešiolika porų, ant finalinio LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ parketo išėjo keturios poros - Radži ir Ana Kapustina, Natalija Zvonkė ir Dainius Dimša, Laura Valytė ir Vadimas Šuško bei Vilija Matačiūnaitė ir Artur Bajor.

Finalinėje laidoje teisėjavo kompetentinga komisija, sudaryta tik iš šokių profesionalų - režisierius Vytenis Pauliukaitis, Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas Virginijus Visockas, aktorė ir šokėja Ieva Šimukauskienė bei profesionalus šokėjas Saulius Skambinas. Komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis paprašė kolegų būti kuo griežtesnius, nes jau finalas, o prizai – vertingi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Komisijos balai  buvo sumuojami su žiūrovų balsais.

Finalinio vakaro pradžia buvo įtempta. Po pirmųjų šokių poros vietoj liaupsių išgirdo priekaištus – pasipylė aštuntukai. Vėliau situaciją kiek apramino Vilijos ir Arturo šokis. Komisija jiems skyrė maksimalų balų skaičių ir pirmąją vietą. Žiūrovai tradiciškai pirmą vietą skyrė Radži su Ana.  Susumavus komisijos balus ir žiūrovų balsus, visos poros turėjo vienodai taškų, todėl vietos buvo paskirstytos pagal žiūrovų simpatijas. Po pirmojo Lotynų Amerikos šokio pirmojoje vietoje - Radži su Ana, antrojoje – Laura ir Vadimas, trečiojoje – Natalija ir Dainius, ketvirtojoje -  Vilija ir Arturas.

REKLAMA

Antrajame raunde šokėjų laukė dar po vieną šokių siuitą. Po Lauros ir Vadimo šokio salė braukė ašaras: nosinių prireikė ir Ievai Šimukauskienei ir Zita iš Mažeikių. Paskutinis Lauros ir Vadimo šokis buvo palydėtas audra salėje – šimtai žiūrovų Teatro arenoje Laurai su Vadimu dėkojo už šokį atsistoję. Pagal populiarias romantiškas kalėdines dainas šokusi Natalija Zvonkė su Dainiumi Dimša dar kartą sukėlė kalbas apie dainininkės nėštumą. Galą gandams padarė Dainius, patvirtinęs, kad pastaruoju metu Natalija.... pasunkėjo!

REKLAMA

Susumavus abiejų šokių vertinimus, pirmojoje vietoje pagal komisiją atsidūrė Vilija ir Arturas, antrojoje – Laura ir Vadimas, trečiojoje – Natalija ir Dainius, ketvirtojoje – Radži ir Ana.

Tiesioginės transliacijos metu staigmenas pateikė ir žiūrovai. Visus keturis projekto mėnesius intensyviai  balsavę už Radži, per „Kviečiu šokti“ finalą į pirmąją vietą iškėlė ir Radžį su Ana, ir Zvonkę su Dainiumi, ir Laurą su Vadimu. Iki paskutinės akimirkos buvo neaišku, kam savo laurus atiduos publika.

Už šokėjus balsavo rekordinis žiūrovų skaičius – per LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ finalą sulaukta net 281 tūkstančio telefono skambučių.

Mylimiausia projekto pora alfa.lt lankytojai išrinko Radži ir Aną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų