REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kelininkai praneša, kad šią naktį šalyje bus lietus ir dulksna. Vakariniuose ir šiauriniuose rajonuose lijundra. Visi keliai bus pakankamai slidūs, todėl keliauti nepatartina.

REKLAMA
REKLAMA

Lijundra Klaipėdos, Telšių, Šiaulių apskrityse. Čia magistraliniai ir krašto keliai daugiausiai su provėžomis, šlapio sniego koše, gana slidūs, nors, pasak kelininkų, buvo du kartus pabarstyti. Valomi minėtųjų apskričių rajoninės reikšmės keliai. Sunkiai išvažiuojamų rajoninės reikšmės kelių dar yra Tauragės ir Šiaulių apskrityse, Klaipėdos rajone – 15 proc., Šilutės rajone 5 proc., Kretingos rajone – 3 proc.

REKLAMA

Silpnesnė lijundra popietę buvo Panevėžio ir Utenos apskrityse.

Vidurio ir Rytų Lietuvoje magistraliniai ir krašto keliai pabarstyti du kartus, bet tebėra su provėžomis, šlapio sniego koše, slidoki.

Automagistralių Vilnius–Kaunas–Klaipėda ir Vilnius–Panevėžys atskiruose ruožuose yra provėžų, šlapio sniego košės, tokiose vietose slidu.

Geresnė padėtis Pietų ir Pietryčių Lietuvos rajonuose. Čia magistralinių ir krašto kelių dangos šlapios, su nedidelėmis provėžomis, eismo sąlygos normalios. Šių regionų rajoniniai keliai padengti suplūktu ar suledėjusiu sniegu, yra provėžų, gana slidu. Valomi ir barstomi šių kelių eismui pavojingi ruožai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų