REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Organizacijos „Gelbėkit vaikus“ globotinius, vakar susirinkusius žiūrėti prieškalėdinio kino seanso, pasveikino ir gera nuotaika užkrėtė atlikėjas Jurgis Didžiulis. Jis surengė linksmą mini koncertą.

REKLAMA
REKLAMA

„Prisiminkit, kad brangios dovanos per Kalėdas visai nesvarbu. Didžiausias auksas jums ir jūsų artimiesiems – nuoširdžios šypsenos ir šiluma“, – vaikams sakė muzikantas ir „Gelbėkit vaikus“ valdybos narys J. Didžiulis.

REKLAMA

Į „Gerumo seansą“ susirinko 250 vaikų iš įvairių globos namų ir dienos centrų pasižiūrėti filmuko „Bjaurusis aš“.

Anot Širvintų vaikų dienos centro vadovės Elenos Petkūnienienės, vaikai taip norėjo išvykos į sostinę, kad tapo ypač paklusnūs ir elgėsi kaip angeliukai.

„Daugeliui mūsų vaikų žymiai svarbiau dovanų gauti ne žaislą ar kitokį daiktą, o gerus įspūdžius – galimybę nueiti į kiną ar spektaklį. Juk kai kurie vaikai šiandien pirmą kartą lankosi kino teatre“, – pasakojo E. Petkūnienė.

REKLAMA
REKLAMA

Filmui pasibaigus vaikų laukė dar viena staigmena – jų pasveikinti su šventėmis tiesiai į kino salę atėjo J. Didžiulis. Atlikėjas palinkėjo gražių švenčių ir sudainavo kelias dainas, bendravo su vaikais. Visi norintys gavo J. Didžiulio autografus su palinkėjimais, kartu fotografavosi.

Šiemet J. Didžiulis su vaikais užsiėmė įvairiausia veikla, kuri suteikė jiems daug džiaugsmo ir teigiamų įspūdžių. Vaikai iš provincijos globos namų kartu su J. Didžiuliu gamino valgyti restorane, gražinosi pas stilistą, grojo įvairiausiais instrumentais, mokėsi šokių žingsnelių, lipdė keramikos dirbinius.

„Vaikų svajonės labai paprastos, todėl reikia visai nedaug, kad sukeltumėm jiems šypsenas. Ne tik per Kalėdas, bet visus metus“, – sakė atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų