REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žurnalo „Investuok“ konferencijų dalyvių apklausų duomenimis, didžioji dalis investuotojų nepratina savo vaikų investuoti arba nežino ir netaiko jokių modelių, galinčių padėti atžaloms susigaudyti investicijų pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA

Didžioji dalis žurnalo organizuotose konferencijose dalyvavusiųjų ir vaikus auginančių mano, kad jų vaikai krimsti investavimo pradžiamokslius dar yra per maži. Kiek mažiau investuotojų tiesiog nežino investavimo mokymo modelių, kuriais galėtų sudominti savo jaunąsias atžalas. Tik 3 procentai visų seminaro dalyvių yra susidūrę su vaikams skirtais investavimo modeliais ir praktiškai juos taiko.

REKLAMA

Apklausus seminarų dalyvius taip pat paaiškėjo, kad daugiau kaip 60 procentų jų, kaupdami lėšas ar jas investuodami, nėra linkę savo pinigų atskirti nuo vaikų investicijoms skirtų lėšų. Atskirai už vaikus neinvestuojantys daugiausia prisipažino nepilnamečius auginantys konferencijų dalyviai.

66 proc. apklausos dalyvių teigė per paskutiniuosius metus tiesiogiai investavę į Baltijos šalių įmonių akcijas – Lietuvos, Latvijos ir Estijos vertybinių popierių biržose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų