REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Heroizmo kupina istorija apie girtą serbą, kuris šokdamas sugebėjo užmušti nemažai bėdos pridariusį Šarm-el-Šeicho ryklį, kaip ir reikėjo tikėtis, buvo pramanyta.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, jog ši nemažo atgarsio susilaukusi istorija gruodžio 10 d. pasirodė humoristiniame serbų „njuz.net“ portale, iš kurio ją po penkių dienų nugvelbė anglų kalba naujienas publikuojanti makedoniečių agentūra „MINA“. Neilgai trukus – jau gruodžio 19 d. šią istoriją pasigavo ir įtakingas „New York Post“ tinklalapis, apie serbo „žygdarbį“ nušvietęs visą pasaulį.

REKLAMA

Primename, kad ši istorija bylojo, jog serbas Draganas Stevičius po gerų išgertuvių su draugais nusprendė paplaukioti. Jis padavęs savo alų draugui ir mikliai šoko į vandenį, tačiau jo kompanionai prisiminė laukto pūkštelėjimo taip ir neišgirdę. Turistas išsiropštė į krantą, pasiskundė, jog vanduo nebuvo „labai minkštas“ ir pareiškė, jog susižeidė kelią.

Kitos dienos ryte egiptiečių policija paplūdimyje aptiko negyvą ryklį. Skubiai buvo pareikšta, jog tai tas pats plėšrūnas, nužudęs jau penkis turistus, o serbas buvo paskelbtas nacionaliniu didvyriu.

Šiuo metu teigiama, jog Draganas Stevičius užmušęs antį, kas ir pakurstė neteisingas kalbas, tačiau ne ryklį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų