REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Už dvi žmogžudystes nuteisto Rolando mama Laimutė pagaliau ryžtasi atskleisti  iki šiol kruopščiai slėptą bei niekam nežinomą tiesą apie sūnaus Rolando ir Irmos santykius. „FTB“ žurnalistams apie Irmos ir Rolando santykius atvirai papasakojo pirmoji bei antroji Lavinsko žmonos – Eglė ir Vilma.

REKLAMA
REKLAMA

Rolando Lavinsko artimuosius ir buvusias žmonas sukrėtė žinia, kai vyras kalintis Pravieniškėse susiruošė vesti dainininkę Irmą Jurgelevičiūtę. Tačiau labiausiai buvo šokiruota Rolando mama. Dar prieš vestuves, Irma Jurgelevičiūtė lankėsi Kurkliuose - Rolando Lavinsko tėvų namuose. „ Ji čia atvažiavo, pasirodė žmogus kaip ir visi. Moteris kaip moteris, jauna, graži. Bet aš labai nenorėjau jų vestuvių, širdis sakyte sakė nereikia. Man jų vestuvės kaip didžiausias košmaras, nenoriu prisiminti nieko“, – teigė Laimutė Lavinskienė.

REKLAMA

Nors Rolando Lavinsko mama Laimutė verkdama bandė atkalbėti sūnų vesti Irmą Jurgelevičiūtę, vestuvės įvyko.

Irmos sutuoktuvės su Pravieniškėse kalinčiu Rolandu, sukėlė milžinišką susidomėjimą. Pasak Rolando mamos, pagrindinis Irmos ir jo sūnaus santuokos motyvas – skandalas. Pasak ponios Laimutės, Irma nuosekliai susiplanavo savo šou programą. Pirma – santuoka su kaliniu; antra – televizijos projektas; trečia – apsilankymas Seimo nario Andriaus Šedžiaus namuose.

REKLAMA
REKLAMA

Paaiškėjo ir dar vienas iki šiol neatskleistas faktas. Pasirodo, ne Rolandas pasiūlė Irmai skirtis, o Irma užsigeidė nutraukti santuoką. Kaip teigia dainininkės trečiojo vyro artimieji, visi nauji Jurgelevičiūtės vyrai atsirasdavo iš horizonto nepasitraukus buvusiam. Rolandui vis dar būnant oficialiu dainininkės vyru, jos gyvenime atsirado Šedžius. Vėliau Albertas. Irmos Jurgelevičiūtės ir Rolando Lavinsko gyvenimai panašūs ne tik santuokų skaičiumi.

Apie visą tai išsamiai papasakos „Faktų tyrimo biuras“, trečiadienį 19.40 su Pauliumi Kaupeliu tik per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų