REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Iškilmingoje ceremonijoje antradienio vakarą LNK studijoje buvo išdalytos šių metų „Auksinės širdys“. Pentus metus visos Lietuvos gyventojai galėjo siūlyti ir rinkti tuos, kurie daugelį metų skiria daug dėmesio savanorystei, geriems darbams ir už tai neprašo nieko atgal.

REKLAMA
REKLAMA

Apdovanojimų vakaro metu pasirodė chorai „Liepaitės“ ir „Ąžuoliukas“, dainavo Vilija Matačiūnaitė, Vytautas ir Eglė Juozapaičiai, Merūnas, „Rebelheart“, Rytis Cicinas, Ruslanas Kirilkinas, Kastytis Kerbedis, Radži ir kiti.

REKLAMA

Apdovanojimus – Andriaus Bagočiaus sukurtus savanorio ženklelius iš titano, sidabro ir aukso – „Auksinių širdžių“ laureatams įteikė labiausiai nusipelnę Lietuvai ir gerai visuomenei žinomi žmonės, tokie kaip maestro Donatas Katkus, režisierė Galina Dauguvietytė, Andrejus Zadneprovskis, Vladas Vitkauskas, Vilhelmas Čepinskis ir kiti.

„Pasaulio auksinės širdies“ vardas atiteko Jacekui Janui Komarui, o „Jaunosios auksinės širdies“ nominacija įteikta Aurelijai Palaimaitei.

REKLAMA
REKLAMA

„Auksinės širdies organizacijos“ apdovanojimas atiteko paramos ir labdaros fondui „Saulės smiltys“, itin aktyviai teikiančiam paramą sergantiems vaikams. Apdovanojimą atsiėmė fondo direktorė Marija Dubinskienė.

„Auksinės širdies bendruomene“ tapo Raseinių miesto bendruomenė.

Nominacija „Kilnioji auksinė širdis“ atiteko buvusiam finansų ministrui Zigmantui Balčyčiui.

„Didžiosios auksinės širdies“ vardas atiteko Žemaičių Naumiesčio seniūnui Jonui Budreckiui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų