REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Makiažas būna lygesnis ir ilgiau išsilaiko, jeigu jo pagrindui naudojamos specialios priemonės, kurių esama kiekvienoje kosmetinėje linijoje. Kitas variantas - dažomasi ant šiek tiek sudrėkintos odos. Papurkškite veidą mineraliniu vandeniu ir nusausinkite servetėle, bet ne sausai. Tada galima tepti toną suteikiantį kremą, pudruotis, pasidažyti skaistalais ir šešėliais.

REKLAMA
REKLAMA

Kad lūpos būtų ryškios

Su amžiumi moterų lūpos blyškėja, praranda natūralią spalvą. To priežastis - lūpų jungiamajame audinyje vykstantys pakitimai. Dėl to jis nepakankamai aprūpinamas krauju. Ryškumo lūpoms gali suteikti lengvas masažas drėgnu dantų šepetėliu. Taip pat efektyvūs lengvi pastuksenimai dantų šepetėlio šereliais per lengvai papūstas lūpas. Lūpų dažus geriau užtepti šepetėliu, kad mažiau būtų ištempiama lūpų oda.

REKLAMA

Kuo sustiprinti nagus

Pasitaiko, kad rankų nagai pradeda lūžinėti. Jiems sustiprinti kosmetikos pramonė dabar siūlo įvairiausių priemonių. Visus darbus, susijusius su vandeniu bei cheminių priemonių naudojimu, pageidaujama dirbti su pirštinėmis. Jeigu nagai vis tiek lieka trapūs, panaudokite paprastą, bet tikrai efektyvią naminę priemonę. Vandens vonelėje įkaitinkite puoduką alyvų arba migdolų aliejaus, palaikykite jame pirštų galiukus kokias 5-10 minučių, o paskui servetėle nuvalykite. Procedūrą pakartokite kas vakarą. Nakčiai rankas ir nagus patepkite kremu.

REKLAMA
REKLAMA

Kai pavargsta akys

Ką daryti, jeigu į vakarą akys pavargsta ir parausta nuo ilgo sėdėjimo prie kompiuterio? Iš pradžių nuimkite nuo veido visą kosmetiką, tada uždėkite ant akių iš anksto užšaldytus vaistažolių arbatos pakelius (geriausia - pankolių arbatos) arba įsilašinkite į akis vadinamųjų dirbtinių ašarų (yra vaistinėse). Ramiai pagulėkite tamsiame kambaryje užmerktomis akimis apie 20 minučių.

Neperdžiovinkite plaukų

Daugeliui iš mūsų tenka džiovinti plaukus elektriniu džiovintuvu vos ne kiekvieną dieną. Ši procedūra neperdžiovins plaukų, jeigu mes naudosime specialias šukuosenai su- tvirtinti priemones. Jos ne tik padės padaryti gerą šukuoseną, bet ir apsaugos plaukus. Džiovinant plaukus džiovintuvu, karšta srovė turi būti nukreipta žemyn nuo plaukų šaknų jų galiukų link, o laikyti džiovintuvą dera ne arčiau kaip už dešimties centimetrų nuo plaukų. Vieną kartą per mėnesį pasidarykite drėkinamąją ir maitinamąją kaukę plaukams kirpykloje arba namuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų