REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Auksinių rankų meistras, technikos mokslų daktaras Vadimas Markelovas  iš Petrozavodsko sukūrė sekso mašiną, kurios varomoji jėga –  staklės pasiekti orgazmui. Norint patirti seksualinį pasitenkinimą žmogui pakanka įsitaisyti kuria nors poza ir atlikti negudrų mechaninį.

REKLAMA
REKLAMA

Elektros srovė stimuliuoja dubens raumenis

Pirmieji atviri prietaiso bandymai buvo atlikti Rusijos sadomazochizmo judėjimo įkūrėjos Lottos pastangų dėka. Ji mielai pristatė Petrozavodsko meistrui bandomų triušių vaidmenyje du savo „vergus“ ir „verges“. Tiems tik to ir reikėjo.

REKLAMA

Mėgaudamiesi prietaiso teikiamais malonumais, „vergai“ kaip pasiutę brūžinosi ant šio sudėtingo įrenginio, kol viena merginų negavo elektro smūgio per savo nuogą užpakaliuką.

„Nebijokite, - pasakė Vadimas Markelovas. – Tai aš įjungiau elektros stimuliatorių.

Voleliai, ant kurių jūs gulite, padengti sidabru. Per juos praeina lengva elektros srovė, kuri stimuliuoja dubens raumenis susitraukinėti, o tada ir patiriamas didelis malonumas. Įsiklausykite savo pojūčių.“

REKLAMA
REKLAMA

Išgydo visišką impotentą

Netrukus mergina iš tikrųjų pradėjo seksualiai aimanuoti ir stipriau prisispaudė užpakaliuku prie įrenginio volelių.

„Dabar jei į moters vaginą pavyktų bent kažkiek įvesti visiško impotento penį, tai veikiant elektros srovei, organas šimtu procentų prisipildytų kraujo ir atsirastų galimybė atlikti pilnavertišką lytinį aktą“, –  tęsė išradėjas.

Markelovo žodžius kaipmat pademonstravo bandymo dalyviai. Kai susirinkę smalsuoliai vienu metu nukreipė savo žvilgsnius kitur, „vergai“ spėjo realizuoti savo seksualines fantazijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Labai patogu, –  dalijosi įspūdžiais Marina. – Viskas taip sumaniai sugalvota, kad nori nenori, bet poza ant to seksodromo atliekama teisingai. Todėl pojūčiai gaunasi stipresni.

Prietaisas padės paįvairinti seksualinį gyvenimą

Išradėjas tvirtino, kad realizuoti savo technines žinias kuriant seksodromą jam šovė į galvą tuo metu, kai per televizorių valdininkai kvietė kelti gimstamumo rodiklius šalyje ir kurti ekonomiką inovacinių technologijų pagalba.

„Inovacinių išradimų esmė – tai jų daugiafunkcionalumas. Naudojant elektros stimuliatorių sekso metu, galima atsikratyti ir didžiausių moterų priešo – celiulito. Be to, raumenys atpalaiduojami iki tokio lygio, kad, pavyzdžiui, poroms analinis seksas tampa malonus užsiėmimas. Tai padeda jiems paįvairinti savo seksualinį gyvenimą“, - neabejoja seksodromo kūrėjas.

Savo išradimą jis siūlo pastatyti viešbučio kambariuose, saunose, SPA salonuose. „Vis tiek ten lytiškai santykiaujama, - neabejoja petrozavodskietis. – Tai tegul su patogumais. Moksliškai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų