REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiuo metu pagal „Erasmus“ studentų mainų programą Londone studijuojanti ir pavasarį magistro diplomą Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje ginsianti viena talentingiausių jaunosios kartos dainininkių, „Brassbastardz“ vokalistė Daiva Starinskaitė neslepia ambicijų išgarsėti už Lietuvos ribų. Naujųjų metų išvakarėse „Tamstoje“ koncertuosianti atlikėja tiki, kad pripažinimo galima pasiekti, jei kursi originalią muziką.

REKLAMA
REKLAMA

„Kol kas į Lietuvą neketinu grįžti, matyt,  pasiliksiu čia, Londone. Turiu svajonių pagyventi dar ir kitose šalyse, bet žiūrėsiu, kaip viskas pasisuks“, – sako džiazo vokalą studijuojanti Daiva.

REKLAMA

Į Lietuvą koncertuoti su „Brassbastardz“ grįžtanti dainininkė teigia, kad ir Londone „neišvengia“ koncertų: „Koncertuoti tenka daug. Pasirodau su vietiniais Londono muzikantais, stengiuosi nueiti į įvairius „jam session“, „open mic“ vakarus ir pan.“

Pati dainas rašanti Daiva puoselėja viltis išgarsėti už Lietuvos ir tiki, kad jai tai pavyks būtent su „Brassbastardz“: „Labai tikiu mūsų sėkme. Nemanau, kad labai svarbu, iš kokios šalies esi. Žmonės vertina tai, ką tu turi savyje įdomaus bei kas tu esi. Juk nemažai lietuvių yra žinomų pasaulyje ir daug pasiekusių meno srityje.“

REKLAMA
REKLAMA

D. Starinskaitė išgarsėjo dainuodama grupėje „Saulės kliošas“, kurį prieš keletą metų paliko dėl „Brassbastardz“. „Saulės klioše“ Daivos vietą užėmė jos sesuo Justė Starinskaitė. „Pradėjusi dainuoti su „Brassbastardz“, norėjau sukoncentruoti visą savo dėmesį į vieną tašką ir nesiblaškyti. Ir dėlto visiškai nesigailiu. „Brassbastardz“ man šiuo metu yra viskas. Tai – mano darbas, laisvalaikis, mintys ir svajonės“, – paaiškina dainininkė.

Jau esami ir būsimi „Brassbastardz“ gerbėjai „Tamstoje“ laukiami gruodžio 31 d. 21 val., o tiems, kas Naujųjų metų vakarėlį jau suplanavo, muzikantai siunčia šilčiausius sveikinimus šv. Kalėdų ir Naujųjų metų proga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų