REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau rytoj 19.40 val. laida „Žiūrim, ką turim“ bandys atsakyti į klausimą – kodėl Seimo narys Andrius Šedžius taip susirūpino Šiaulių miesto mokyklų langais ir stogais, Seime priiminėjant kitų metų biudžetą?

REKLAMA
REKLAMA

Ypač jautrus A. Šedžius buvo Šiaulių Ragainės mokyklos vargams. Pasak jo: „Ten langai jau krenta su visais rėmais.“ Laidos kūrybinei grupei parūpo – ar negali būti taip, kad kaip tik toje mokykloje pamokose šąla jo naujoji meilė Monika Kvietkutė, kuriai prieš mėnesį Seimo narys nupirko daugiau nei 140 tūkstančių litų kainuojantį penktos klasės „BMW“?

REKLAMA

„Žiūrim, ką turim“ nuvyko į Šiaulius. Žurnalistų interviu su Šiaulių Ragainės pagrindinės mokyklos direktore Dinara Vitkuviene atskleidžia tikrąsias šios istorijos aplinkybes. Mokyklos vadovė ne vieną kartą kreipėsi pagalbos į šiauliečius Seimo narius A. Šedžių ir Valerijų Simuliką, tačiau jų pažadai padėti mokyklai taip ir liko tik pažadais. Pasirodo, valdžiai vis vien, kokiomis sąlygomis auga valstybės ateitis.

REKLAMA
REKLAMA

Šiauliuose buvo užtikta ir A. Šedžiaus mylimoji M. Kvietkutė. Garsi muzika, sklindanti iš naujutėlaičio balto „BMW“, įžūliai paliekamo tiesiai po vaizdo kameromis, ir iš jo it gulbė išplaukianti M. Kvietkutė. Kaip gyvena A. Šedžiaus mylima moksleivė? Kur šildosi prabangiai gyvenanti panelė – mokykloje ar automobilyje?

Absoliutus ekskliuzyvas jau rytoj laidoje „Žiūrim, ką turim“ 19.40 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų