REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Interneto erdvėje jau pasirodė išsamios „Lamborghini Murcielago“ įpėdinio techninės charakteristikos. Manoma, kad naujasis firmos flagmanas bus vadinamas „Lamborghini Aventador LP-700-4“.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad automobilio svoris sieks 1575 kg. Automobilio ilgis bus 4780 mm, plotis be veidrodėlių sieks 2030 mm, o aukštis- 1136 mm. Automobilio svoris tarp ašių paskirstytas 43/57 proporcija galinės ašies naudai. O svorio ir galingumo santykis siekia 2,25 kilogramo arklio galiai.

REKLAMA

„Aventador“ gaus visiškai naują 12 cilindrų motorą. 6,5 litro darbo tūrio variklio galia sieks 700 a.g., o sukimo momentas- 690 Nm. Variklio tepimo sistema yra su sausu karteriu, įsiurbimo kolektorius bus kintamos geometrijos. Tiesa, variklio kūrėjai nusprendė nenaudoti tiesioginio kuro įpurškimo sistemos, teigdami, kad taip lengviau užtikrinti variklio patikimumą.

Superautomobilis bus aprūpinamas visų ratų pavara su ketvirtos kartos „Haldex“ mova. Na o sukimo momentas visiems ratams bus perduodamas per robotizuotą septynių pavarų mechaninę dėžė „ISR“, kuri buvo sukurta kooperuojantis su „Graziano“ koncernu. Teigiama, kad iki 100 km/h greičio „Lamborghini Aventador LP-700-4“ įsibėgės per 2,9 sekundės, o maksimalus automobilio greitis sieks 350 km/h. Vidutinės kuro sąnaudos sieks apie 17,2 litro benzino 100 kilometrų kelio.

REKLAMA
REKLAMA

„Lamborghini Aventador LP-700-4“ techninius duomenis ir reklaminio bukleto puslapius, kuriuose aprašomos net ir salono apdailos spalvinės kombinacijos velniai žino iš kur gavo interneto portalas „Jokeforblog“. Tad jau dabar galima nagrinėti ir galimas spalvines naujojo „Lamborghini“ kombinacijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų