REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dabar aš esu grožio salono savininkė ir negaliu vaikščioti su netvarkytais nagais kaip kokia darbų užspausta aktorė“, – juokiasi Aušra Štukytė, pasakodama apie savo vaidmenį naujame LNK seriale „Pavogta laimė“.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė ką tik sužibėjo spalvingu vaidmeniu E. Vėlyvio komedijoje „Zero 2“, kuriame vaidino aktorę, reikalaujančią iš vyro padidinti krūtinę. Ryškius personažus kine ir televizijoje Aušra kuria jau seniai, nė vienas jų nebuvo padaręs tokios didelės įtakos jos įvaizdžiui kaip verslininkės ir turtingo gyvenimo draugės Elonos vaidmuo LNK seriale „Pavogta laimė“.

REKLAMA

„Ne tik nagus ryškiomis spalvomis pradėjau lakuoti, bet ir aukštakulnius turėjau apsiauti. Iki šiol niekada gyvenime jų neavėdavau“, – vaidmens kūrimo paslaptimis dalijasi aktorė. Aušra labai džiaugiasi, kad serialo dailininkių jai sukurtas įvaizdis radikaliai skiriasi nuo kasdienės jos išvaizdos. „Kitaip tikriausiai neišeitų įtikinamai suvaidinti šitos moters, kuri visiškai niekuo į mane nepanaši“, – prisipažįsta Aušra. Anot aktorės, jos vaidinamai Elonai svarbiausia būti šalia įtakingo žmogaus, kad vyras jai teiktų stabilias finansines garantijas, bet kai jie lieka vienu du, ji pasiryžusi taikstytis su jo neištikimybe ir apskritai „žinoti savo vietą“.

REKLAMA
REKLAMA

„Yra žmonių, kurie tokį moters požiūrį į šeimos gyvenimą vadina moteriška stiprybe ir išmintimi, bet aš tai laikau paprasčiausiu nepilnavertiškumo kompleksu“, – samprotauja Aušra. Anot jos, šeimoje svarbiausia abipusė pagarba. „Vyro ir žmonos požiūriai į gyvenimą gali skirtis, – aiškina aktorė. – Bet jie turi gerbti vienas kito nuomonę, kad tarp jų neišblėstų pasitikėjimas ir darna“.

Nors vidumi Aušra nė kiek nepanaši į jos vaidinamą Eloną iš LNK serialo „Pavogta laimė“, šito personažo išorė jai atrodo netgi labai priimtina. Kadangi populiari aktorė iš patirties žino, kad lietuvių žiūrovai greiti tapatinti aktorius su jų personažais, ji drąsiai šmaikštauja: „Tikiuosi, kai serialas pasirodys ekrane, žmonės gatvėje man sakys: „Kokia tu graži!“ Mat dabar dаžniausiai sako: „Kokia tu juokinga!“ Kiek galima? Aš ir gražia noriu pabūt“.

Naujas serialas „Pavogta laimė“ – per LNK jau greitai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų