REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalistės Julijos Kiško straipsnis „Kalėdos keliauja per pasaulį“. Europiečiams, JAV, Kanados gyventojams Kalėdos reiškia žiemą ir sniegą. Tačiau daugybė krikščionių švenčia ir be sniego, ir be eglučių. Kaip švenčia Kalėdas skirtingose šalyse sužinosite perskaitę straipsnį.

REKLAMA
REKLAMA

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų lyderio Andriaus Kubiliaus Vyriausybė nemoka komunikuoti ir pasižymi socialiniu žiaurumu. Ekonomistė, apžvalgininkė Aušra Maldeikienė „Balsas.lt savaitei“ sakė, kad antrųjų metinių sulaukusios Vyriausybės išskirtinis bruožas yra gebėjimas niekinti žmonių lūkesčius ir diegti pesimizmą. Plačiau apie tai skaitykite rubrikoje „7 dienos“, žurnalisto Tomo Čyvo straipsnyje „Dveji vyriausybės metai: socialinis žiaurumas.“

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Kruvinųjų Kūčių šmėklos pasmerkia vienatvei“. Prieš 14 metų Lietuvą šokiravusios reketininkų žudynės iki šiol kupinos paslapčių. Ar ilgai gaubs nežinios skraistė panevėžiečio verslininko Rimo Okuličiaus sukeltas skerdynes, sudrebinusias kriminalinį pasaulį 1996-ųjų Kalėdų išvakarėse?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Pinigų skonis“ – fiziologinės avalynės įvairovė ir patarimai, kaip išsirinkti sau tinkamiausią. Fiziologinė avalynė veikia kaip įprastinių batų priešingybė, dėl to dažnai vadinama antibatais. Įvairių gamintojų fiziologinė avalynė ir jos poveikis dėl skirtingų padų konstrukcijų kiek skiriasi, todėl svarbu žinoti esminius akcentus, į ką derėtų atkrepti dėmesį besirenkant fiziologinę avalynę.

Rubrika „Sveikata“ kalbina dietologę Aušrą Jauniškytę apie šventinio persivalgymo problemą. Ironiškai juokaujama, kad lietuviai geriausiai žino tokį šventimo būdą – susėsti prie gausiai nukrauto stalo. Tačiau dauguma pamiršta, jog sutrikusio virškinimo priežastis – ne maistas, o suvartotas jo kiekis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Bitės pranoksta kompiuterius“ – teigia rubrika „Ateities pranašai“. Britų mokslininkų atlikto eksperimento rezultatai pateikė staigmeną. Paaiškėjo, kad sudėtingų skaičiavimų reikalaujančius uždavinius bitės išsprendžia per kelias akimirkas, nors galingiems kompiuteriams tam reikia ne vienos dienos.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų