REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

32 metų grupės „69 danguje" dainininkė Ingrida Martinkėnaitė pasekė savo kolegių Godos Alijevos ir Nijolės Pareigytės pėdomis – šviesiaplaukė įsiamžino 2012 m. „Vakaro žinių“ kalendoriaus puslapyje. Aktyvios, spėjančios tarp šeimos, pramogų ir darbų suktis moters kamantinėja apie viską: nuo dantų pastos, liemens apimties, pusryčių lėkštės turinio iki materialių svajonių, giminės šaknų ir, be abejo, apie artėjančias šventes.

REKLAMA
REKLAMA

Esi blondinė, ar kada buvai šaukiama „Olialia“?

Žinoma, kasdien tai girdžiu.

Kiek turėtum sverti, kad būtum sau ideali?

Ideali sau niekada nebūsiu, kad ir kiek sverčiau. esu kritiška ir realistė, bet save myliu tokią, kokia esu. Nors gal ir norėčiau atsikratyti kokių 4-5 kilogramų. Bet tai norėčiau padaryti prižiūrima medikų ar dietologų, nes esant tokiam kaip mūsų gyvenimo tempui ir taip sunku išlaikyti gerą sveikatą, o alintis dietomis tikrai nenoriu. Kitų metų pradžioje ruošiuos kreiptis i vieną žinomą natūralios medicinos centrą. Šie metai man sveikatos atžvilgiu buvo nelabai palankūs (Egipte persirgau ausies uždegimu, o iš Amerikos „parsivežiau“ plaučių uždegimą), dėl to kitais metais prižadu sau ir kitiems, kad rūpinsiuos savo sveikata.

REKLAMA

Kokia tavo liemens apimtis?

Ją žino tik mano siuvėja.

Ką dovanosi dukrelei Kalėdų proga?

Dukrelei išrinkt dovaną labai sunku, nes kiekvieną kartą iš kelionių parvežu lauktuvių, o kadangi keliauju dažnai, tai ir dovanų būna daug. Dėl to atėjus progai sunku ką dar rast, kas nustebintų. Bet manau, kad per šias Kalėdas padarysiu ką nors ypatingo...

Ar draugėms dovanėles jau paruošei?

Mano geriausios draugės – mano kolegės, joms jau visoms nupirkau dovanų – reikalingą daikčiuką, palaikantį grožį – rožių vandenį!

REKLAMA
REKLAMA

I. Martinkėnaitė (nuotr. Fotodiena.lt/Rasos Jonaitienės)I. Martinkėnaitė (nuotr. Fotodiena.lt/Rasos Jonaitienės)

Kiek turi draugių, kurioms 2-ą val. nakties gali paskambinti?

Stengiuos neskambinti draugėms  2-ą val. nakties, bet jei tai būtina – skambinčiau sesei Dianai arba kolegei Nijolei, jos jau „patikrintos“. Sesei tokiu metu skambinau viešėdama Amerikoje, o su Nele skambinamės nuolat dieną naktį.

Kiek išleidi dovanoms?

Neskaičiuoju, galvoju apie žmogų ir tai kas jam patiktų.

Su kuo sutiksi Kalėdas?

Kalėdas sutiksiu, žinoma, su šeima. Per šventes dažniausiai yra suplanuoti koncertai, tad, man šventės yra neatsiejamos ir nuo kolegių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokia tau yra ideali kalėdinė dovana?

Bet kuri dovana – svarbiausia dėmesys. Dovana turi būt apgalvota ir nupirkta specialiai tam žmogui. Nemėgstu gauti dovanos, kuri rinkta nepagalvojant ar man patiks, taip ir pati nesielgiu.  Puikiai dovanai tinka ir pokštai, siurprizai – dovana turi teikti geras emocijas, meilę, džiaugsmą.

Ką ruoši Kalėdų dienai ypatingo?

Karpį.

I. Martinkėnaitė (nuotr. Fotodiena.lt/Andriaus Petrulevičiaus)I. Martinkėnaitė (nuotr. Fotodiena.lt/Andriaus Petrulevičiaus)

Sakyk jo receptą.

Reiktų riebesnės žuvies, į ją pridėti prieskonių, džiūvėsėlių, įmušti kiaušinį. Taip prikimštą karpį reikėtų suvynioti į foliją ir kepti orkaitėje apie 40 min. Nėra nieko paprasčiau ir nuostabiai atrodo! Jei esi gurmanė, gali dar pridėti įvairių žolelių ar kitaip paeksperimentuoti. Aš net buvau įdėjusi į įdarą žuvų skraiduolių ikrų – buvo nuostabu.  Visiems rekomenduoju pasigaminti tokį patiekalą.

REKLAMA

Kodėl sumanei įsiamžinti „Vakaro žinių“ kalendoriuje?

Su dideliu džiaugsmu priėmiau tą pasiūlymą, nuotraukomis esu be galo patenkinta. Kalendoriaus nuotrauka išėjo miela, seksuali, elegantiška ir jokiu būdu ne vulgari. Prieš sutikdama pasidomėjau, kas fotografuos ir kokia bendra kalendoriaus vizija. Idėja parodyti nuostabiausios Lietuvos vietos Kuršių nerijos kampelius pasirodė puiki. Žinojau, kad nenuvils ir fotografas, mano mylimas ir gerbiamas Gediminas Žilinskas.

Papasakok, kaip prasidėjo ir vyko fotosesija.

Mane buvo planuojama fotografuoti unikaliame legendinio pirato Klauso Stiortebekerio laive „Kogas“.  Visa komada – apie 10 žmonių – nuo 5 val ryto ruošėsi ir apie 8 jau „gaudėme“ pirmus kadrus. Stovėjau ant laivo paties krašto, laikiausi už virvių, nes apačioj teliuškavo ledinis vanduo, aplink karstėsi  daugybė didelių  vorų, kurių aš bijau be galo. . . Tad jei tu manęs paklaustum, ar sutikčiau tai pakartoti, atsakyčiau – taip! Rezultatas to vertas ir mielai leisčiausi dar kartą į tokią avantiūrą.

REKLAMA

Kokią norėtum matyti prekę papuoštą „Olialia“ logotipu?

Galbūt galėtų būti leidžiamos knygos, kuriami labdaros fondai. „Olialia“ vardas yra labai populiarus – pasitelkiant jį, galėtų būti atkreipiamas dėmesys į visuomenines problemas, pavyzdžiui, į paauglius ar sergančius žmones, kitus, kuriems reikalinga parama.

I. Martinkeėnaitė su Egmontu Bžesku ir Nijole Pareigyte (nuotr. Fotodiena.lt/Andriaus Petrulevičiaus)I. Martinkeėnaitė su Egmontu Bžesku ir Nijole Pareigyte (nuotr. Fotodiena.lt/Andriaus Petrulevičiaus)

Jei turėtum antrą vaiką, koks būtų jo vardas?

Nežinau. Kol nėra vaiko, tol negalvoju apie vardą, nes žinau jog tai bergždžias reikalas. Kai laukiausi Marijos, perverčiau daugybę vardų knygų su ir buvau sudariusi sąrašą, iš kurio planavau rinktis. Su vyru praleisdavom ilgus vakarus apie tai kalbėdami. Vardų rinkimas yra svarbus dalykas abiem tėvams ir vaikučiui. Bet gimus Marijai visi aptarti variantai išnyko, ją mačiau tik kaip Mariją. Manau, kad vardas ateina tarsi savaime, neplanuojamai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar ragautum arklienos?

Įdomus klausimas...  Esu gimusi Arklio metais,  tad savus ėsti būtų kažkaip ne taip...

Ką rinktumeis iš dviejų blogybių: nusilaužti nagus ar batų kalnus?

Buvo man nutikę abu dalykai. Dėl to ilgų nagų nelabai mėgstu ir juos nuolat trumpinu. Dėl lūžusio bato kulno nuliūsčiau labiau.

Ką darai supykusi ant artimo žmogaus?

Dažnai padedu ragelį ir tai labai piktina mano artimuosius, bet manau, kad būdamas piktas žmogus pasako labai daug negerų ir nereikalingų žodžių, tad geriau atvėsti ir vėliau išsiaiškinti.

REKLAMA

Ką žinai apie savo protėvius?

Iš tiesų nieko per daug nežinau ir dėl to kremtuosi. Labai norėčiau pasidaryti savo geneologinį medį. Tada gal išaiškėtų kokių įdomių faktų. Kai turėsiu laisvo laiko, būtinai tuo užsiimsiu.

Tau gražesnė Oksana Pikul ar Paris Hilton?

Abi man labai gražios.

I. Martinkėnaitė su N. Pareigyte (nuotr. Fotodiena.lt/Roko Medonio)I. Martinkėnaitė su N. Pareigyte (nuotr. Fotodiena.lt/Roko Medonio)

Kokia tavo materiali svajonė?

Kaip gražiai suformulavai klausimą, kad galiu atsakyti be jokio sąžinės graužimo:  norėčiau turėti nedidelį, jaukų viešbutuką kur nors Žydroje pakrantėje . . . arba geriau salą Karibuose.

REKLAMA

Kodėl viešbutuką?

Kad būtų kuo užsiimti. Nes jei turėčiau paprastą vilą, pradėčiau iš nuobodulio verkti jau po mėnesio.

Ar geriau auksas ar sidabras, o gal akmuo ir kaulas?

Viskas yra gerai kai naudojama tinkamai ir pagal progą. Nereikia iš aukso daryti panacėjos, bet ir kaului kartais ne visur vieta.

Koks tavo mėgstamas patiekalas vakarienei?

Vakarienei mieliau renkuosi gerą kompaniją ir stiklą vyno nei gardų, sotų patiekalą.

Kuo esi pranašesnė už kitas blondines?

Nes iš tikrųjų esu brunetė.

69 Danguje (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)69 Danguje (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)

Ką valgei pusryčiams?

Grikių košę. Pusryčiams savo šeimai dažniausiai patiekiu košes, jos –  puikus startas į darbo dienos pradžią. Savaitgaliais mielai lepinamės blynais ir kiaušinienėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Su kokia dantų pasta valai dantis?

Kas čia per klausimai prasidėjo? Tu per daug nori žinoti . . .

Kuri žinoma moteris, tavo nuomone, yra kvailiausia?

Kvailų moterų yra visur – jos ir žinomos, ir ne, bet nė vienos jų neįvardysiu.

Ko niekada neapsivilktum?

Bet kokiu atveju geriau yra ką nors vilkėti, nei būti nuogai.

Ką veikiančią save matai po trejų metų?

Mano gyvenimas toks nenuspėjamas, kad sunku numatyti, ką veiksiu rytoj. Turiu planų, bet jų neatskleisiu.

Kur sutiksi Naujuosius?

Naujuosius sutiksiu Klaipėdoje! Jau ne pirmą kartą taip išeina, kad būtent klaipėdiečiai nori mus matyti Naujųjų metų naktį. O sausio pirmąją jau koncertuosim ir ilsėsimės Druskininkų vandens parke, tik va, viena bėda – nepasirūpinom nakvyne, o jau dabar visi viešbučiai užsakyti, – tai gal kas norėtų priglaust?  (Šypsosi.)

Ko palinkėtum švenčių proga mūsų skaitytojams?

Daugiau laiko, kad gražiai pasiruoštume šventėms ir su malonumu jas sutiktume. Linkiu visiems pasirūpinti laiku dovanomis, kad visi jūsų mylimi žmonės būtų pamaloninti jūsų dėmesio, o rūpesčius palikite praeitiems metams!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų