REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelonos“ komandą po ilgos kovos palaužę „Lietuvos ryto“ krepšininkai šį vakarą žaidime „Šeimų dvikova – „Akropolio“ turnyras“ kovos dėl dar vienos pergalės. Garsiausi Lietuvos sportininkai kartu su „Lietuvos ryto“ šokėjomis spėlios populiariausius 100 apklaustųjų atsakymus į intriguojančius klausimus.

REKLAMA
REKLAMA

Žaidime sužinosime, ką krepšininkai žino apie moteris. Steponas Babrauskas, Martynas Gecevičius, Artūras Jomantas ir Simas Buterlevičius vardys, ko bijo dauguma moterų. Ar vyrų pasirinkti atsakymai – „šunų“, „pasenti“ ir „tamsos“ padės pelnyti jiems taškų? O gal persvarą įgis šokėjos, paskelbę, jog dauguma moterų bijo vyrų?

REKLAMA

Žaidėjai taip pat atskleis, ką vyrai daro prieš eidami į pasimatymą. Krepšininkai ne tik išduos, ar dažnai vaikšto į pasimatymus, bet ir prisipažins, kad prieš juos jaudinasi. Ar asmeninė patirtis padės jiems laimėti raundą?

Vienas žaidimo turas rimtai tikrins žaidėjų kultūrines žinias. Ar išvardys krepšininkai keturis žymiausius dailininkus? Ar nepasiduos jie vedėjo provokacijai, esą jų paminėtas Čiurlionis – visai ne dailininkas, o kompozitorius?

REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkai taip pat atskleis, kokia jų svajonių mašina ir kokias gėles dažniausiai dovanoja mylimoms moterims.

Kuris žaidėjas bus naudingiausias kovoje? O kuris pelnys daugiausiai taškų? Kam pavyks išplėšti pergalę – krepšininkams ar šokėjoms? Visi atsakymai – šiandien, 20.05 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų