REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį sekmadienį, gruodžio 19-ąją, 19.30 val. TV3 eteryje – trečiasis „Lietuvos talentų" pusfinalis. Jame susirungs dar dešimt atrankose sublizgėjusių talentų. Du daugiausiai žiūrovų balsų surinkę atlikėjaikeliaus į finalą. Pusfinaliuose balsavimo teisę turi tik žiūrovai, o pavergti jų širdis gerokai sudėtingiau, nei įtikti trims teisėjams.

REKLAMA
REKLAMA

Scenoje pasirodys žiūrovų jau pamėgti broliai dvyniai, architektai Dima ir Roma Timofejevai, kartu su grupe „Timohi“. „Dar vasarą kirbėjo mintis išvažiuoti iš Lietuvos, bet ir vėl sulaikė noras dalyvauti „Lietuvos talentuose“, – sakė staigmeną ruošiantys broliai.

REKLAMA

Projekto teisėja Rūta Ščiogolevaitė ypač laukia klaipėdiečio Jurijaus Veklenko pasirodymo. Lietuviškuoju Timberleiku jau pramintas jaunuolis buvo vienintelis dalyvis, su kuriuo Rūta panorėjo sudainuoti duetu. „Pusfinalyje dainuosiu lyrišką, jausmingą dainą. Tikiuosi, kad ją įvertins ne tik teisėjai, bet ir žiūrovai“, – viliasi gatvėje, autobuse, namie ir universitete dainuojantis klaipėdietis.

Romė Konsuela šį sekmadienį žada stebinti jau ne savo tautos dainomis. „Ruošiuosi atsakingai. Dainuosiu dainą, kurią žino visi. Gal ir prie televizoriaus ekranų sėdintys prisijungs ir trauksime drauge“, – juokiasi Rygoje studijuojanti šiaulietė.

REKLAMA
REKLAMA

Spalvingame pusfinalyje dar pasirodys: Japonijoje pripažinta jaunoji arfininkė Aistė Baliunytė, erotiškosios „Venus“ šokėjos, jaunasis dainų autorius Tomas iš Panevėžio, šeiminis cirko duetas Agnė ir Marija, Kastyčio Kerbedžio antrininkas Justas, pernai iki pat finalo keliavę šokėjai „Extreme" ir „Ventukų“ solistas Karolis.

„Esu maloniai nustebintas! Už talentus balsuojantys žiūrovai tarsi pajutę didelę atsakomybę jau antrame pusfinalyje išrenka stipriausius ir finalo verčiausius dalyvius. Jei ir toliau taip bus, net baisu pagalvoti koks stiprus ir nenuspėjamas finalas mūsų laukia“, – sako „Lietuvos talentų“ režisierius Mindaugas Meškauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jau tapo įprasta, kad po kiekvieno „Lietuvos talentų“ pusfinalio sulaukiame užsienio prodiuserių, kuriančių to paties formato šou, sveikinimų. Jie maloniai nustebinti, kad lietuvaičiai vis drąsiau atsiskleidžia ir rodo ypatingus sugebėjimus. Nepamirškime, kad šiemet ‚Lietuvos talentų' nugalėtojas turės galimybę dalyvauti pirmą kartą rengiamame pasauliniame talentų šou“, – sako laidos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Pirmojo pusfinalio nugalėtojais tapo – specialiai „Lietuvos talentų“ projektui susikūrusi grupė „Bjelle ir PERU“ ir reperis Vytautas Matuzas iš Panevėžio, antrojo – šiauliečių grupė „Ritmas kitaip“ ir vilnietė Kristina Radžiukynaitė.

„Lietuvos talentų“ pusfinaliai – sekmadieniais 19.30 val. tiesiogiai per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų