REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos prezidento Dmitrijaus Medvedevo žmonos elgesys Belgijos Briugės miesto gyventojams padarė nemalonų įspūdį, praneša naujienų portalas Telegraf.lv.

REKLAMA
REKLAMA

„Pirmoji Rusijos dama yra labai kaprizinga ir gašli“, – pastebėjo vietinis laikraštis „Nieuwsblad“,

REKLAMA

„Svetlana Medveda Briugėje praleido vos vieną dieną, tačiau to jai užteko miestą apversti aukštyn kojomis. Briugei ji tapo didžiausiu pastarųjų metų nemalonumu“, – rašo „Nieuwsblad“.

Tuo metu, kai Dmitrijus Medvedevas bendravo su Europos Sąjungos prezidentu Hermanu Van Rompėjumi, jo žmona mėgavosi Briugės architektūra ir viduramžių laikų grožiu.

„Medvedevos vizitas turėjo prasidėti nuo susitikimo su Briugės meru. Vietoj suplanuoto susitikimo 15.30 h, jo pradžia nusikėlė net iki 17.30. Dvi valandas vėlavusios Medvedevos pagalbininkai teisinosi tuo, kad prezidento žmonai reikėjo pavalgyti ir pailsėti nuo alinančios kelionės“, – toliau įvykius pasakoja laikraštis.

REKLAMA
REKLAMA

Po to, kai merui pagaliau pavyko Medvedevą pamatyti, jis pasveikino ją su Rusijos pergale organizuoti 2018 metų pasaulio futbolo čempionatą. Tada pirmoji dama nieko nedelsdama pareiškė kad „laimėtojas pasiima viską“. Ji net nebandė pareikšti nors lašelį užuojautos pralaimėjusiems belgams, kurie dėjo dideles viltis pamatyti čempionatą savo šalyje.

Pasibaigus oficialiam vizitui, ponia Medvedeva patraukė link vėrinių parduotuvės, kur buvo sau nusižiūrėjus antikvarinį XVIII amžiaus dirbinį. Savininkui teko paprakaituoti, kol paaiškino, jog dirbinys neparduodamas, o tik stovi sukurti jaukiai parduotuvės atmosferai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po „apsipirkinėjimo“, Medvedeva nusprendė eiti aplankyti Šokolado muziejų. Ten ji vėl sukėlė nesklandumų: 20 žmonių apsauga apieškojo visą pastatą ieškodama sprogmenų. Be to, visi lankytojai turėjo įeiti ir išeiti per dvigubos patikros „punktus“.

Išnagrinėjus Šokolado muziejų, toliau jos tvarkraštyje buvo vakarienė jai ir jos 20 žmonių palydai trijų žvaigždžių „Karmliet“ restorane. Tačiau niekas į vakarienę ateiti ir apie tai restoranui pranešti neketino. Kaip paaiškėjo, prezidento žmona paskutinę minutę persigalvojo ir nusprendė eiti į „Duc de Bourgogne“ restoraną kanalo pakrantėje. Ir vis dėl to, ten irgi nesustojo kelti sumaištį: jos nuomonė ką ji norės valgyti keitėsi jau patiekalą gaminant ar net jį jau pateikus ant stalo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų