REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laikai keičiasi, bet jausmai lieka tie patys – primena mums technologijų kūrėjai. „Amazon“, „Twitter“, „Facebook“, „Google“, „Youtube“, „Wikipedia“, „GMail“ ir kiti susivienijo ir išplatino vaizdo įrašą, kuriame „naujaisiais“ laikais pasakojama ta pati – Jėzaus Kristaus gimimo – istorija.

REKLAMA
REKLAMA

Viskas prasideda nuo to, kad į „Google“ paieškos laukelį įrašoma užklausa „gimimo istorija“. Šitaip nusikeliama į Izraelį, kur archangelas Gabrielius Mergelei Marijai trumpąja žinute praneša, kad ši turės Dievo sūnų. Mergelė Marija skuba pasinaudoti elektroniniu paštu ir Juozapui parašo „mes turime pasikalbėti“.

REKLAMA

Netrukus šie susiplanuoja maršrutą iki Beatliejaus, nepamiršdami „Google Maps“ pažymėti, jog būtina „išvengti romėnų“. O Juozapas savo ruožtu „Facebook“ įrašo naują įvykį – „Kūdikio sutikimą“, kuriame dalyvavimą pažymi ir Trys Karaliai. Be to, jis nusiperka ir karvę bei asiliuką žaisdamas „Farmville“.

Taigi, teisingai sakoma, kad keičiasi laikai, ne jausmai. Pasižiūrėkite nuotaikingą šiuolaikinę ir kartu senovinę gimimo istoriją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų