REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar prieš porą metų skandalingai įžymus Julianas Assange'as buvo paprastu vienišu vyru, ieškojusiu meilės pažinčių portale, praneša Lifenews.ru.

REKLAMA
REKLAMA

Interneto tinklapyje vienišiems Okcupid.com tuo metu 36-metis J. Assange'as užsiregistravo rašytojo Harrio Harrisono vardu.

REKLAMA

J. Assange'o anketa pažinčių portale (lifenews.ru nuotr.)J. Assange'o anketa pažinčių portale (lifenews.ru nuotr.)

Iki galo nėra aišku, ar tikrai ši anketa priklauso skandalingojo tinklalapio „WikiLeaks“ įkūrėjui, tačiau visos biografijos detalės sutampa, o paskutinis apsilankymas tinklalapyje datuojamas 2006 metų  gruodžio 31 diena – iki to laiko, kai J. Assange'as tapo įžymus visame pasaulyje dėl savo sukurto internetinio resurso.

J. Assange'as rašo, kad jo darbas – “ pavojingi žmogaus teisių gynimo projektai". Taip pat jis turi reikalų su „tarptautine žurnalistika, dokumentais, kriptologija, žvalgyba, pilietine teise, politika ir internetu“.

REKLAMA
REKLAMA

„Norite susitikinėti su paprastu vaikinu? Tuomet galite eiti pro šalį. Aš ne tas kvailys, kurio jūs ieškote“, - priduria jis.

Į klausimą, kokios moterys jam patinka, J. Assange'as atsako, kad vertina aistringas, žaismingas, intelektualias moteris, kurios turi vidinę jėgą ir moka strategiškai mąstyti.

„Nerašyk man, jei esi drovi. Aš per daug užsiėmęs. Rašyk man, jei esi drąsi“, – tokiais žodžiais „WikiLeaks“ įkūrėjas užbaigia savo anketą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų