REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gardumynas ne tik vaikams!

Jums reikės:


  • Cukraus pudra užbarstymui

  • 4 šaukštai cukraus

  • 0.3 šaukštelio kepimo miltelių

  • 2 kiaušiniai

  • 7 šaukštai miltų

  • Riebalų virimui

  • 300 gr varškės


Paruošimas:

Varškę reikia gerai ištrinti su cukrumi. Sudėti kiaušinius, geria išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijojant sudėti į varškę ir išminkyti. Tešla turi būti nelabai lipni, kad būtų galima kočioti. Iškočiojus išspausti su formelem kokias nors gėlytes. Puode arba gilioje keptuvėje užkaitinti riebalus. Dedame spurgytes į puodą ir kepame, kol abi pusės gražiai aprus. Iškeptas dėti ant popierinių rankšluostukų, kad nusivarvėtų aliejus. Galiausiai pabarstyti milteliniu cukrumi arba cukraus pudra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų