REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaune aptikto Kauno apygardos teismo pirmininko Alberto Milinio sutuoktinės 24 metų sūnaus Vaido mirties aplinkybės užminė mįslę ne tik jo artimiesiems, bet ir įvykį tiriantiems pareigūnams.

REKLAMA
REKLAMA

Teisėsaugininkai dabar tiria dvi versijas – V. Milinis nusižudė arba buvo nužudytas.

Nors pareigūnai vengia komentarų šia tema, tačiau portalo Balsas.lt šaltinių teigimu, jaunas vyras buvo nušautas.

REKLAMA

Šiuo metu velionis yra pašarvotas Kaune veikiančiuose laidojimo namuose.

Atsisveikinti su V. Miliniu yra išvykę ir Kauno apygardos teismo darbuotojai, atstovė spaudai.

„Deja, šiuo metu jums niekas nesuteiks išsamių komentarų šia tema. Kiek man žinoma, pats teismo pirmininkas gedi šiuo metu laidojimo namuose“, - portalui Balsas.lt kalbėjo Kauno apygardos teismo administracijos darbuotoja.

Tad su teismo pirmininku A. Miliniu nepavyko pasišnekėti šia tema.

Tarp Kauno teisėsaugininkų – teismo darbuotojų, prokurorų advokatų ir paprastų policininkų sklando pačios įvairiausios V. Milinio mirties priežastys.

REKLAMA
REKLAMA

Būta netgi kalbų, kad jaunuolio artimieji pasigedo maždaug prieš savaitę.

Neva niekam nėra nežinoma, kur jis praleido paskutinę savo gyvenimo savaitę.

Esama kalbų, kad apie netikėtai dingusį V. Milinį jo artimieji nenorėjo skelbti viešai dėl to, kad tokia informacija nebūtų pasirodžiusi žiniasklaidoje

Tarp sklandančių versijų netgi tokia, kad jis galima palaikė ryšius su šiuo metu Kaune veikiančiomis jaunųjų banditų gaujomis.

Neva ant automobilio, kuriame buvo aptiktas V. Milinio lavonas, buvo pastebėtos kulkų žymės.

Kol kas neaišku, iš kokio ginklo buvo paleista šūvių serija.

„Aš su daugeliu kolegų kalbėjau apie šį tragišką įvykį, tačiau nė vienas neturime logiško paaišikinimo, kas tiksliai jam galėjo atsitikti. Niekas netiki, kad jis galėjo nusižudyti. Greičiausiai su juo kažkas susidorojo“, - teigė vienas savo vardo nenorėjęs minėti Kauno apygardos teismo darbuotojas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ikiteisminį tyrimą dėl V. Milinio mirties kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūra. Siekiant kuo greičiau ištirti šį mįslingą įvykį, iš prokurorų ir policijos pareigūnų sudaryta profesionalių specialistų tyrimo grupė.

Kauno apygardos prokuratūros spaudos tarnyba skelbia, kad paaiškėjus V. Milinio mirties tyrimo rezultatams, visuomenė apie tai bus informuota išsamiau.

Pernai spalį A. Milinis dalyvaudamas prie namų nušauto Kauno apygardos teismo teisėjo Jono Furmanavičiaus laidotuvėse pasakė kalbą prie kapo. A. Milinis – vienas nedaugelio, kuris praėjus metams siekė įamžinti garsiojoje Kauno pedofilijos byloje minėto J. Furmanavičiaus atminimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų