REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įsiutęs tėvas, kuris nepalankiai žiūrėjo į savo dukters santykius su vyresniu vyru, nuėjo į jo namus ir kastravo peiliu duonai pjauti, praneša telegraph.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Rusijoje gimęs 47-ių metų vokietis Helmutas Seifertas pasiuto, kai sužinojo, kad jo 17-metė duktė palaiko santykius su 57-mečiu Phillipu Genscheriu. Jis kreipėsi į Vokietijos miesto Bylefeldo, kuriame gyvena, policiją, tačiau pareigūnai pasakė, kad yra bejėgiai ir negali kištis.

REKLAMA

„Vyras pasikvietė du kolegas iš darbo ir nuėjo į aukos namus“, – pasakoja policija. „Duktės draugas buvo priverstas nusiimti kelnes ir kastruotas. Nusikaltėlis nusinešė nupjautas sėklides. Auka stipriai kraujavo, tačiau sugebėjo išsikviesti policiją. Jo gyvybė buvo išgelbėta, tačiau jis lieka kastratu visam gyvenimui“.

H. Seifertas pripažino savo kaltę ir bus teisiamas už pasikėsinimą į gyvybę kitais metais. Tačiau jis atsisakė išduoti savo bendrininkus.

Žiaurus tėvas pasakė policijai: „Anonimiškai telefonu man pranešė, kad mano dukra susitikinėja su 40 metų vyresniu vyru. Jūs negalėjote jo sustabdyti – aš tai padariau. Atlikau savo, kaip tėvo, pareigą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų