REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Angelina Jolie, su savo gyvenimo partneriu Bradu Pittu auginanti 6 vaikus, nusprendė, jog jai pats laikas būtų pasimokinti tinkamos elgsenos subtilybių tam, kad tinkamai suvaidintų rafinuotų manierų britę  Elise Ward naujausiame filme „Turistas“.

REKLAMA
REKLAMA

„Nesu gremėzda ar storžievė, bet šio filmo personažas pasižymėjo rafinuotomis, tik britams būdingomis manieromis. Viskas josios grafike turi savo laiką ir išdėliojimą, niekas nevyksta atsitiktinai ar neapgalvotai, o aš net prieš sėsdama pusryčiauti dar spėju atlikti 10 papildomų darbų. Todėl nusprendžiau skirti šiek tiek laiko tinkamų manierų pamokoms“, – save su filmo heroje lygino aktorė.

REKLAMA

Duodama interviu, išskirtinių bruožų ir daugelio tituluojama geidžiamiausia moterimi, aktorė neslėpė nuostabos, kodėl tiek daug žmonių ja žavisi ir yra įsitikinusi, jog visa tai išnyks ir bus pamiršta, kai tik jos veidą pradės vagoti raukšlės.

„Nemanau esanti tokia graži ir verta tiek daug dėmesio, kiek sulaukiu iš manęs nepažįstančių aplinkinių. Suprantu, kad pasirodymas filmuose prideda nemenką susidomėjimą, tačiau manau, kad kuo labiau pradėsiu senti ir tai pradės atsispindėti mano išvaizdoje, tuo mažiau visi domėsis manimi ir mano asmeniniu gyvenimu. Tuomet galėsiu gyventi su savo šeima kaip visi eiliniai žmonės“, – laidoje „The today show“ savo vilčių tapti eiline amerikiete neslėpė Angelina Jolie.

REKLAMA
REKLAMA

Veiksmo drama „Turistas“, kurioje pagrindinį vaidmenį atlieka ir charizmatiškasis Johnny Deppas, buvo sukurta remiantis nuotaikingu Jerome Salle filmu „Afera pagal Antonį Zimerį". Tai pasakojimas apie nepagaunamą tarptautinį nusikaltėlį, tik šį kartą filmo kūrėjai į Entonio Zimerio istoriją pažvelgė iš kitos perspektyvos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų