REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Lietuvos talentai“ sekmadienio vakarą pakvietė į antrąjį pusfinalį. Prieš savaitę į projekto finalą žiūrovai ir teisėjai delegavo du dalyvius: „Bjelle ir PERU“ bei Vytautą Matuzą.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmosios sekmadienį pasirodė grupės „Modus Dance“ merginos, šokusios pagal gausybę įvairiausių kūrinių. „Aš džiaugiuosi, kad tarp daugybės dalykų, kuriuos esu nuveikęs gyvenime, pasitaiko ir vienas kitas geras. Ir tas geras, be abejo, yra tas, kad praleidome jus į pusfinalį“ – po pasirodymo sakė „Lietuvos talentų“ teisėjas Marijonas Mikutavičius.. „Aš pasakysiu labai trumpai: man jūs labai patinkate“, – šypsojosi Rūta Ščiogolevaitė.

REKLAMA

Natanui – tik 12 metų, tačiau jis jau gali pasigirti savo sukurtais muzikiniais kūriniais. Berniukas groja daugybę valandų per dieną ir tai – matyti. Po jo pasirodymo publika negailėjo ovacijų. „Buvo matyti, kaip tu myli muziką. Tikiuosi, kad metams bėgant tai nepradings, tu sieksi savo tikslo. Bet kuriuo atveju, ačiū tau už tai, kad priminei mums, kad galima pamilti muziką nuo pačių mažiausių dienų“, – R. Ščiogolevaitė. „Jeigu lenkai turi Šopeną, kodėl gi mums neturėti Natano?“, – retoriškai klausė A. Večerskis.

REKLAMA
REKLAMA

„Band.LT“ atėję į pusfinalį pažadėjo nustebinti ir pralinksminti visus: ir komisiją, ir žiūrovus. „Aš galvodamas apie jūsų kaimą galvojau, kad viskas, ką ten grojate, yra tai, kas grojama laidoje „Duokim garo“, realiai – jūs galite groti bet kuriame naktiniame klube, jus daug kur įleistų“, – sakė M. Mikutavičius po „Band.LT“ pasirodymo.

Odeta Mickuvienė komisiją ir žiūrovus bandė sužavėti savo kūno lankstumu ir gimnastikos gebėjimais. „Jūsų įgūdžiai praverstų perpildytame autobuse“, – juokavo M. Mikutavičius. „Jūs mane įtikinote – tikrai esate moteris-katė“, – sakė R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jonas Stankevičius iš Kėdainių „Lietuvos talentuose“ turi gausybę pravardžių, o M. Mikutavičius yra pasakęs, kad jei Jonas dirbtų kapinėse, greičiausiai prikeltų visus. Sekmadienio vakarui jis pasirinko legendinį kūrinį „Hit the Road Jack“. „Aš šiaip tai visada labai stengiuos būti labai gera pusfinaliuose, bet man truputėlį pikta, Jonai, nes tu esi vienas iš mano favoritų. Ir manau, kad tu šį vakarą neatskleidei visko, ką galėtum. Bet esu tikra, kad tu esi talentingas, tai svarbiausia“, – pyktelėjo R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA

Šokėjai „Freezing Death“ savo pasirodyme nepagailėjo efektų ir publiką aiktelėti priverčiančių detalių. „Pasirodėt vyriškai vyriškai“,– paslaptingai sakė A. Večerskis. „Galbūt pritrūko disciplinos, bet aš pritariu Adolfui, chebra, merginos jūs pastebėjo“, – juokėsi M. Mikutavičius. „Nesuprantu, kodėl jūs pasivadinote „Stingdančia mirtimi“. Jūs, pasirodo, esate šilti, nuoširdūs, drąsūs, nebijot eksperimentuoti, nebijot pasijuokti iš savęs. Linkiu jums sėkmės“, – sakė R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA

Viljamas – vienas jauniausių projekto šokėjų. Nešoka jis tik itin retomis akimirkomis: kai žaidžia su broliuku, žaidžia kompiuterinius žaidimus ar ruošia pamokas. Visą kitą laiką – treniruojasi. „Viljamai, jeigu tu ir toliau tiek daug treniruosies, tu turi visus šansus vieną dieną tapti geriausiu iš geriausių“, – žavėjosi berniuku R. Ščiogolevaitė.

Kvartetas „Subtilu-z“ pusfinaliui pasiruošė itin kruopščiai. „Kiek supratau, jūsų tikrasis pavadinimas yra „pasidaryk jeigu gali“, nes šiandien pas jus yra pačių pasigaminti du akordeonai“ – kvatojo A. Večerskis. „Po to, kai pamačiau jus dar kartą, noriu tiesiog pasakyti savo seną frazę – „Mes turim talentų“ – spygtelėjo R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kristina Radžiukynaitė – jaunutė, stipraus balso ir išties talentinga mergina, anot „Lietuvos talentų“ kūrėjų, turinti visus reikalingiausius duomenis tam, kad užkariautų ne tik Lietuvos, bet ir viso pasaulio sceną. Publika po jos pasirodymo pusfinalyje plojo atsistojusi. „Kristina, aš manau, tu turi tiek jėgos, kad jos užteks tau, man ir visiems“ – sakė A. Večerskis. „Klausant per kūną ėjo šiurpuliukai“ – prisipažino M. Mikutavičius. „Tu žinai, kad aš esu labai griežta dainininkams. Tu šiandien labai stengeisi būti panaši į Tiną Turner, tas man labai nepatiko. Kodėl? Todėl, kad tai, ką aš pamačiau atrankų metu, man patiko ne kiek ne mažiau nei man patinka Tina“, – sakė R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA

Grupė „Ritmas kitaip“ į pusfinalį ir vėl atsivežė visus savo itin neįprastus muzikos instrumentus. „Šį vakarą buvau nusprendusi, kad savo visus dešimt balsų aš atiduosiu vienam. Bet bijau, kad po jūsų pasirodymo Kristina, už kurią buvau nusprendusi balsuoti, turės pasidalyti mano balsus su jumis“ – prisipažino R. Ščiogolevaitė. „Esu labai laimingas, kad nei vienas iš jūsų nesate mano kaimynas, bet labai džiaugiuosi ir dėl to, kad turime jus pusfinalyje“ – juokėsi M. Mikutavičius.

Po žiūrovų balsavimo skambučiais ir trumposiomis žinutėmis paaiškėjo, kad daugiausiai simpatijų pelnė grupė „Ritmas kitaip“. Antrąjį finalo dalyvį iš dviejų – pelniusių daugiausiai žiūrovų balsų – turėjo paskelbti teisėjai.

REKLAMA

Po žiūrovų balsavimo skambučiais ir trumposiomis žinutėmis paaiškėjo, kad daugiausiai simpatijų pelnė grupė „Ritmas kitaip“. Antrąjį finalo dalyvį iš dviejų – pelniusių daugiausiai žiūrovų balsų – turėjo paskelbti teisėjai. Antrąją ir trečiąją vietas pagal žiūrovų balsų gausą užėmė „Freezing Death“ ir Kristina Radžiukynaitė. „Aš renkuosi... „Freezing Death“, – neklausydamas publikos klyksmų sakė M. Mikutavičius. R. Ščiogolevaitė prisipažino, kad atėjus akimirkai balsuoti ji visus savo 10 balsų visgi atidavė Kristinai. „Kad ir kaip bebūtų gaila, aš renkuosi Kristiną“, – tašką padėjo A. Večerskis.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų