REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Penktadienio vakarą „Olialia“ klube buvo pristatytas naujausias „Vakaro žinių“ kalendorius 2011–iems metams.

REKLAMA
REKLAMA

Renginį vedė Zip FM laidos „Radistai“ vienas vedėjų Rolandas Mackevičius, kuris susirinkusius svečius supažindino su 11 kalendoriaus merginų. Nors kalendoriaus fotosesijoje nusifotografavo 12 šviesiaplaukių lietuvaičių, pristatymo vakarėlyje ant scenos pasirodė viena jų mažiau.

REKLAMA

Žymiajam blondinių kalendoriui šiais metais sutiko nusifotografuoti ir dvi populiarių Lietuvos grupių „69 Danguje“ bei „Yva“ dainininkės – Ingrida Martinkėnaitė bei Kristina Ivanova.

Erotiškai fotosesijai nusifotografavusios merginos į sceną išėjo pasipuošusios dizainerio Liutauro Salasevičiaus kurtomis suknelėmis bei avėjo aukštakulnius. Renginio vedėjas „radistas“ R. Mackevičius po vieną ant scenos išėjusias merginas provokavo šmaikščiais klausimais tokiais kaip „Ar lovoje esi valdinga?“ „Kokie vyrai tau patinka?“ bei „ Ar esi laputė kaip dauguma moterų?" ir pan.

REKLAMA
REKLAMA

Sutikdamas Ingridą Martinkėnaitę juokavo, kad nuo šiol visus metus jo miegamajame kabės jos nuotrauka, o į sceną išėjusio paskutiniojo kalendoriaus modelio Agnės prašė kartu su juo svečiams žemai nusilenkti, nes mergina dėvėjo suknelę su didele iškirpte. Į tokias provokacijas merginos atsakė juoku, arba taip pat bandė atsikirsti įvairiais pašmaikštavimais.

Šių metų kalendoriaus fotosesija vyko Kuršių nerijoje, o visus modelius fotografavo fotografas Gediminas Žilinskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų